Antena Meniu Search
x

Un baiat din Neamt, lovit de masina in timp ce se plimba cu bicicleta

Accident rutier grav, intr-o localitate din judetul Neamt. Un copil de 10 ani a ajuns cu multiple traumatisme la spital, dupa o scurta plimbare cu bicicleta. Cand a incercat sa ocoleasca o groapa, baiatul a ajuns in fata unei masini care l-a lovit in plin.

Vezi și

Urmele lasate de franarea violenta au marcat soseaua pe o distanta de cativa metri. Masina nu s-a oprit, insa, inainte sa-l tranteasca la pamant pe copilul de 10 ani. Putin a lipsit ca una dintre roti sa treaca peste el si peste bicicleta pe care abia putea sa mearga.

Soferul s-a asigurat ca victima ramane constienta pana la sosirea unei ambulante. Medicii i-au gasit baiatului mai multe rani grave si au decis sa-l transporte urgent la spital.

Parintii copilului au ajuns in stare de soc la locul accidentului. Credeau ca fiul lor isi face temele impreuna cu varul lui, insa cei doi au inceput sa se joace cu bicicleta fara ca nimeni sa-i observe.

Soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, insa si parintii copilului risca sa fie trasi la raspundere pentru neglijenta.

Foto: balancebiketrainer.com

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un baiat din Neamt, lovit de masina in timp ce se plimba cu bicicleta