Antena Meniu Search
x

Bărbatul care se afla cu familia, în concediu, la Istanbul, este de negăsit. Mărturia tulburătoare a soţiei

S-a întâmplat acum câteva zile, pe 30 august, în timp ce omul se pregătea să viziteze renumitul Palat Topkapi. S-a aşezat la coadă, iar de atunci rudele sale, care se odihneau la doar 20 de metri distanţă, nu l-au mai văzut.

Vezi și

S-a întâmplat acum câteva zile, pe 30 august, în timp ce omul se pregătea să viziteze renumitul Palat Topkapi. S-a aşezat la coadă, iar de atunci rudele sale, care se odihneau la doar 20 de metri distanţă, nu l-au mai văzut. Soţia sa face un apel disperat. Ea a cerut ajutor autorităţilor şi speră ca veştile bune să vină cât mai repede. Şi Ministerul Afacerilor Externe a demarat formalităţile de căutare în Turcia. 

Femeia e disperată. De săptămâna trecută îşi caută bărbatul fără încetare. Se afla la Istanbul, în vacanţă, împreună cu soţul ei, Salvatore Popescu, de 51 de ani, cu fiica lor şi cu soacra. Plecaseră acolo cu autocarul, cu un grup de turişti români. 

Joia trecută, au mers să viziteze Moscheea albastră, apoi au ajuns şi la Palatul Topkapi, fosta reşedinţă a sultanilor otomani. Se aflau cu toţii la una din intrări, când bărbatul a dispărut fără urmă.

Familia n-a intrat în panică, gândindu-se că omul va apărea la ora 18.00, la întâlnirea cu grupul. Dar n-a apărut. Au crezut apoi că s-a dus la hotel şi că se întâlnesc acolo."Aşteptam vacanţa asta şi ne doream 5 zile de relaxare. Dar n-a fost să fie. Nu era nici la hotel cand am ajuns, atunci m am panicat." a spus femeia. 

A doua zi au mers din nou să-l caute, împreună cu un ghid care vorbea limba turcă.

Un consul a însoţit familia cetăţeanului român la Secţia de Poliţie din apropierea obiectivului turistic pentru a oferi date suplimentare cu privire la persoana dispărută şi pentru a obţine informaţii actualizate cu privire la stadiul demersurilor de căutare.

Au luat legătura şi cu compania de telefonie mobilă. În zadar. Telefonul inginerului era închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care se afla cu familia, în concediu, la Istanbul, este de negăsit. Mărturia tulburătoare a soţiei