Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 30 de ani din Iași a fost dat în urmărire de autoritățle cehe

Familia tânărului din Iaşi, acuzat de crimă în Cehia, spune că este nevinovat! Cu toate acestea, bărbatul - dat în urmărire internaţională a fost arestat în Bucureşti. Tânărul este acuzat că, în vară, a omorât o tânără de 24 de ani în apartamentul ei din Cehia, după care ar fi aruncat cadavrul într-un rezervor de scurgere.

Vezi și

Familia tânărului din Iaşi, acuzat de crimă în Cehia, spune că este nevinovat! Cu toate acestea, bărbatul dat în urmărire internaţională, a fost arestat în Bucureşti. Tânărul este acuzat că, în vară, a omorât o tânără de 24 de ani în apartamentul ei din Cehia, după care ar fi aruncat cadavrul într-un rezervor de scurgere.

Familia nu înţelege cum fiul lor de 30 de ani a ajuns sã fie acuzat de o crimã pe care n-ar fi comis-o. Marius Ailiesei este suspectat cã în luna august ar fi omorât o tânãrã în Cehia, prietenã cu iubita lui. Iar după ce ar fi ucis-o, ar fi abandonat-o într-un rezervor de scurgere. Victima a fost găsită după două zile de la deces.

Poliţiştii cehi însă îl consideră principalul suspect. După ce a fost găsit cadavrul, Mihai a fost amprentat, dar a fost lăsat în libertate. Tânărul a decis atunci să se întoarcă în Bucureşti, ca să lucreze în Construcţii. Ar fi anunţat autorităţile din Cehia, care nu au avut nimic împotrivă.

Pe 10 decembrie, însă, au emis mandat de arestare internaţională pe numele lui.

Familia tânărului acuzat de crimă spune că problemele lui au început de la iubita sa care avea un anturaj dubios.

Marius Ailiesei a fost arestat pentru 15 zile pentru a fi predat statului ceh. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 30 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat de 30 de ani din Iași a fost dat în urmărire de autoritățle cehe