Antena Meniu Search
x

Bărbatul acuzat că ar fi încercat să violeze trei femei neagă toate acuzaţiile. El nu exclude posibilitatea ca cineva să-i fi înscenat totul

Un bărbat de 35 de ani din Capitală a fost arestat preventiv după ce ar fi încercat să violeze trei femei în doar câteva zile. Victimele s-au plâns la Poliţie că individul a încercat să intre peste ele în casă sau să le dezbrace de haine chiar pe stradă. Şi nu e prima dată când face asta. Mai are alte două infracţiuni de agresiune sexuală la activ.

Vezi și

Un bărbat de 35 de ani din Capitală a fost arestat preventiv după ce ar fi încercat să violeze trei femei în doar câteva zile. Victimele s-au plâns la Poliţie că individul a încercat să intre peste ele în casă sau să le dezbrace de haine chiar pe stradă. Şi nu e prima dată când face asta. Mai are alte două infracţiuni de agresiune sexuală la activ.

Îşi spune John, are 35 de ani, o soţie şi copii acasă. Dar acuzaţiile unei tinere de 19 ani la adresa lui sunt şocante. Le-a spus anchetatorilor că individul a urmărit-o şi chiar a încercat să o violeze. 

S-ar fi luptat cu el şi doar aşa a reuşit să-l alunge. Când l-au identificat, poliţiştii şi-au dat seama că bărbatul este principalul suspect al unor atacuri în serie din Capitală. 

Poliţiştii au aflat că tânărul nu se afla la prima tentativă de acest gen. O altă femeie de 32 de ani îl reclamase înainte. I-a fost ţintă chiar pe stradă, unde individul a  acostat-o şi a încercat să o dezbrace. 

În total, 3 femei din 3 sectoare ale Capitalei s-au plâns că au fost agresate. Nu se ştie încă dacă victimele erau alese la întâmplare de individ.

La audierile de la Poliţie, suspectul a fost susţinut chiar de partenera lui. Iar individul a negat toate acuzaţiile. A lăsat să se înţeleagă că este posibil să fi avut totuşi momente de rătăcire, dar nu exclude ca cineva să-i fi înscenat totul. 

Aseară, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au decis arestarea preventivă a bărbatului pentru următoarele 30 de zile pentru tentativă de viol, agresiune sexuală şi violare de domiciliu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul acuzat că ar fi încercat să violeze trei femei neagă toate acuzaţiile. El nu exclude posibilitatea ca cineva să-i fi înscenat totul