Antena Meniu Search
x

Coşmar oprit cu greu: Copila de 14 ani din Timiş, transformată în sclavă sexuală de propriul tată, a fost salvată de bunică (VIDEO)

Poveste de groază într-o localitate din judeţul Timiş! O copilă de doar 14 ani a fost transformată într-o jucărie sexuală de propriul ei tată.

Vezi și

Poveste de groază într-o localitate din judeţul Timiş! O copilă de doar 14 ani a fost transformată într-o jucărie sexuală de propriul ei tată.

În timp ce tatăl violator este sfidător, unchiul fetei este în stare de şoc. Abia acum reuşeşte să dea sens unor indicii care până acum i s-au părut nefireşti

Timp de aproape un an, bărbatul de 41 de ani şi-a terorizat fiica prin abuzuri repetate şi a transformat-o în sclava lui sexuală. Când coşmarul fetei a început să iasă la iveală, tatăl a făcut tot posibilul să ascundă adevărul.

Violată şi batjocorită, copila de 14 ani ajunsese să creadă ca relaţia bolnavă dintre ea şi tatăl ei este firească. Şi a continuat chiar şi atunci când familia a trimis-o pe copilă într-un centru specializat.

Însă bunica pe care o învinovăţea, a salvat-o de la o viaţă de abuzuri.

Adolescenta şi ceilalţi patru fraţi ai ei au ajuns acum în grija Protecţiei Copilului Timiş. Bărbatul este cercetat acum pentru pornografie infantilă, rele tratamente aplicate minorului şi incest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Coşmar oprit cu greu: Copila de 14 ani din Timiş, transformată în sclavă sexuală de propriul tată, a fost salvată de bunică (VIDEO)