Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 62 de ani a căzut într-o groapă cu bicicleta

Un bărbat de 62 de ani a căzut într-o groapă care era să-i devină cavou. Omul mergea noaptea cu bicicleta spre casă şi nu a observat că se îndreaptă către un şanţ. Şi nu era un şanţ cum vedem de obicei pe marginea drumului.

Vezi și

 Bărbatul a căzut patru metri în gol şi din fericire căzătura nu i-a fost fatală. Cu ultimele puteri a strigat după ajutor. Şi după zeci de minute de tensiune, pompierii l-au salvat.

Groapa de patru metri era semnalizată, dar afară era noapte, ploua, iar biciclistul poartă ochelari, aşa că n-a observat-o şi a căzut pur şi simplu în ea.

Minute bune însă trecătorii doar au privit la bărbatul aflat în agonie fără să-i intindă o mână de ajutor. Câteva minute mai târziu salvatorii s-au adunat în jurul gropii.

Să nu îl îngroape din greşeală, pompierii s-au mişcat cu grijă în jurul şanţului. L-au învelit pe bărbat într-o pătură şi l-au legat de o targă, cu o funie.

După ce l-au asigurat, l-au ridicat la suprafaţă, cu grijă. O singură mişcare greşită era suficienta ca malul să se surpe şi să-i îngroape pe biciclist şi pe pompierii care voiau să-l salveze.

Medicii spun că doar o minune a făcut ca bărbatul să mai fie în viaţă după ce a căzut în groapa de patru metri, în care era şi un burlan. Rănile nu-i pun în pericol viaţa, spun medicii, dar omul nu va ieşi prea curând din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat de 62 de ani a căzut într-o groapă cu bicicleta