Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Argeş îşi acuză soţia că şi-ar fi părăsit copiii că să trăiască alături de o altă femeie

Scandal mai ceva ca-n telenovele, în Argeş. Un bărbat îşi acuză soţia că şi-a părăsit copiii ca să-şi trăiască viaţa alături de o altă femeie

Vezi și

Scandal mai ceva ca-n telenovele, în Argeş. Un bărbat îşi acuză soţia că şi-a părăsit copiii ca să-şi trăiască viaţa alături de o altă femeie. Omul spune că tânără, care i-a jurat credinţă veşnică, a plecat în Anglia, la mama ei, fără să privească în urmă, după 12 ani de căsnicie.

Cu lacrimi în ochi bărbatul îşi aminteşte coşmarul prin care a trecut. Adevărul ar fi ieşit la iveală în urmă cu trei ani, când a găsit jurnalul soţiei, presărat cu impresii ale experienţelor pe care le-ar fi avut cu alte femei.

Chiar şi aşa, soţul a închis ochii, de dragul copiilor. La un moment dat ar fi început să-şi neglijeze cele două fete de 11 şi 9 ani şi pe băiatul de 7. Iar, într-o zi, şi-a făcut bagajele şi dusă a fost. Soţul ei ştie că e în Anglia, la mama ei. În loc să stea cu ei să le facă mâncare îi lua toată ziua. Acum, bărbatul trebuie să aibă singur grijă de cei mici. A fost nevoit să renunţe la locul de muncă, pentru că mama lui nu se descurca singură cu treburile case.

Bărbatul e convins că soţia lui se va întoarce acasă, măcar de dragul copiilor. Şi speră că asta se întâmpla cât mai repede.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Argeş îşi acuză soţia că şi-ar fi părăsit copiii că să trăiască alături de o altă femeie