Antena Meniu Search
x

Clienţi păcăliţi, pe bani frumoşi! Bărbat din Argeş, prins de poliţişti că vindea motorină contrafăcută

Apă, colorant alimentar din plin şi puţină motorină, pentru miros. Este combustibilul pe care individul îl vindea în satele învecinate. Chiar când afacerea mergea ca pe roate, clienţii care au ajuns cu maşinile la reparat şi l-au dat pe mâna autorităţilor.

Vezi și

Apă, colorant alimentar din plin şi puţină motorină, pentru miros. Este combustibilul pe care individul îl vindea în satele învecinate. Chiar când afacerea mergea ca pe roate, clienţii care au ajuns cu maşinile la reparat şi l-au dat pe mâna autorităţilor.

Bărbatul din Argeş îşi acoperă capul cu o glugă, în faţa jurnaliştilor. Şi nu scoate niciun cuvânt despre "afacerea" pe care o pusese pe picioare, chiar în curtea casei. Vindea motorină contrafăcută. A scos bani frumoşi până când mai mulţi clienţi de ocazie i-au făcut plângere la poliţie.

Individul vindea cu trei lei şi 50 de bani litrul de combustibil îndoit cu apă, în localităţi unde nu îl cunoştea nimeni.

După un plan bine pus la punct! Iar amatori de motorină mai ieftină decât la pompă a găsit, de fiecare dată.

Doi dintre ultimii săi clienţi au cumpărat câte 160 de litri de "motorină", fiecare. Oamenii şi-au dat seama că au fost păcăliţi abia după ce maşinile nu au mai pornit.

În scurt timp, individul a ajuns pe mâna poliţiştilor. Bărbatul nu este la prima abatere de acest fel.

A mai fost închis tot pentru înşelăciune. Acum riscă o condamnare de până la 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Clienţi păcăliţi, pe bani frumoşi! Bărbat din Argeş, prins de poliţişti că vindea motorină contrafăcută