Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Cluj a oferit 10.000 de lei ca să fie dus în Germania să-şi omoare fosta iubită şi pe noul său iubit: „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

de Monica Palade

la 04.09.2021, 14:03

Vezi și

Bărbatul din comuna Cămărașu şi fosta sa parteneră au avut în timpul relaţiei mai multe oi, din care au făcut bani. Într-un final, cei doi şi-au împărţit bunurile şi femeia a plecat în Germania, unde s-a stabilit alături de noul iubit. Rănit în orgoliu, bărbatul a trecut la ameninţări, informează reporterul Observator Alex Prunean.

De la dragoste la ameninţări

„Să vă spui o minune: Azi dimineaţă, m-a sunat c...a. O crezut că pui botu. Sandule, dragă, pe unde eşti? Apoi acasă, necăjit, te aştept. Nu ştiu cum să fac, să viu, or să nu viu. Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto. Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine?”

După apariţia în spaţiului public al filmuleţului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu. Şi fiul femeii, a depus plângere în numele mamei sale. Incidentul a avut loc în luna august, însă imainginile au devenit virale abia acum.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu

„La data de 17 august a.c., în urma vizionării unui videoclip postat pe o rețea online de socializare, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Din imaginile postate în spațiul public se observă cum un bărbat, așezat la o masă, solicită urmăritorilor săi ajutorul, în schimbul sumei de 10.000 de lei, pentru a fi transportat într-o altă țară, amenințând cu moartea pe toată durata videoclipului o femeie.

Polițiștii au identificat persoana din imagini, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comună Cămărașu, ulterior cercetările fiind extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni. Precizăm că ulterior, o femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Cămărașu s-a prezentat la sediul poliției, formulând plângere prealabilă cu privire la aspectele anterior amintite”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Cluj a oferit 10.000 de lei ca să fie dus în Germania să-şi omoare fosta iubită şi pe noul său iubit: „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”