Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Dâmboviţa şi-a ucis soţia

Şi-a lovit soţia până când femeia nu a mai mişcat. Şi şi-a lăsat cei cinci copii orfani de mamă. Un individ din Dâmboviţa orbit de gelozie şi băutură şi-a ucis soţia în bătaie.

Vezi și

 Mama, bunica şi chiar una dintre fetiţele lui, de doar câţiva ani, au văzut totul. Ba chiar au căzut şi ele victime furiei lui bolnave.

Bărbatul i-ar fi reproşat femeii că ar fi lipsit 4 zile de acasă. Vecinii spun în schimb că femeia plecase în Giurgiu ca să facă avort. Nu şi-ar mai fi dorit un alt copil.

Cu martori de faţă. Mama şi bunica lui au sărit s-o tragă deoparte pe tânără. Dar individul, cu minţile întunecate de furie, le-a lovit şi pe ele. Era patru dimineaţa, când din casa lor s-au auzit strigăte de disperare.

Îngrozite, mama şi bunica bărbatului au luat copiii şi-au ieşit în stradă. Iar poliţiştii au intrat în casa groazei. Tânăra însă nu mai mişca. Încătuşat, bărbatul şi-a recunoscut astăzi fapta.

Se pare că tânăra plecase la un spital din Giurgiu, acolo unde stăteau părinţii ei, pentru că avea probleme de sănătate.

Câţiva dintre vecinii ei povestesc că, de fapt, ar fi mers acolo ca să facă un avort. Acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, bărbatul va face, cel mai probabil, închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Dâmboviţa şi-a ucis soţia