Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Drobeta-Turnu-Severin a trecut pe lângă moarte. I-a sărit în faţa maşinii un cal şi nu a avut nicio şansă să evite impactul

Mergea cu maşina spre serviciu când, pe centura oraşului, un cal, lăsat nesupravegheat, i-a tăiat calea.

Vezi și

Mergea cu maşina spre serviciu când, pe centura oraşului, un cal, lăsat nesupravegheat, i-a tăiat calea. Şoferul a fost rănit, iar maşina - distrusă în totalitate. Poliţiştii îl caută acum pe proprietarul animalului care a murit în impact.

Drumul spre serviciu al unui bărbat de 60 de ani, din Drobeta-Turnu-Severin, a fost oprit brusc, aseară, pe centura oraşului. Totul după ce un cal a sărit pe şosea, chiar în faţa autoturismului.

Bărbatul nu a avut cum să evite impactul. Animalul a fost lovit în plin, iar maşina a plonjat într-un şant de pe marginea şoselei.

Aurelian Colţeanu, IPJ Mehedinţi: "Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, care a lovit o cabalină, care se afla pe partea carosabilă. În urma coliziunii, cabalina a decedat, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, rezultând vătămare conducătorului auto."

Rămas prins în autoturism, şoferul a avut nevoie de pompieri pentru a fi scos dintre fiare dar şi de ajutorul medicilor. 

Cornelia Bernardi, SAJ Mehedinţi: "S-a găsit o victimă, cu politraumatism minor, cu stare de conştienţă păstrată, care a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri suplimentare."

Oamenii din zonă sunt revoltaţi şi dau vina pe proprietarii care-şi lasă animalele... nesupravegheate.

Poliţiştii trebuie să dea acum de urma proprietarului animalului pentru a-l amenda. Acesta ar putea să scoată şi mai mulţi bani din buzunar şi asta deoarece autoturismul implicat în accident a fost distrus aproape în totalitate în impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Drobeta-Turnu-Severin a trecut pe lângă moarte. I-a sărit în faţa maşinii un cal şi nu a avut nicio şansă să evite impactul