Antena Meniu Search
x

Un bărbat din judeţul Bacău s-a ales cu dosar penal, pentru că îşi bătea calul zilnic!

Scene violente au fost filmate într-o comună din Bacău! Un cal este bătut frecvent de proprietar şi animalul este atât de traumatizat încât intră în curţile celorlalţi vecini, doar să se salveze din ploaia de lovituri.

Vezi și

Scene violente au fost filmate într-o comună din Bacău! Un cal este bătut frecvent de proprietar şi animalul este atât de traumatizat încât intră în curţile celorlalţi vecini, doar să se salveze din ploaia de lovituri.

Calul este bătut de proprietar cu o coasă. Nu sunt primele lovituri pe care animalul le încasează şi nici ultimele. Are reacţii violente, tocmai pentru că este agresat cu tot ce-i pică-n mână bărbatului. Întotdeauna este bătut atunci când este legat. Nu poate să fugă, dar loveşte la rândul lui.

Vecinii dădeau o petrecere pentru copii, iar calul nărăvaş a intrat peste ei. A băgat spaima în toată lumea din curtea vecinilor, iar când proprietarul a reuşit să-l ia acasă, l-a pedepsit din nou cu bătaie. 

Mama proprietarului violent spune că acest animal este de nestăpânit de când a fost cumpărat. 

Pe acelaşi subiect

"Pe bărbatul meu l-a muşcat, a vrut să-i dea de mâncare, apă...  Am căutat pe cineva să-l ia, dar... L-am ţinut în casă că am avut grajdul şi a luat foc", spune mama proprietarului care a bătut calul. 

Oamenii din sat trăiesc în teroare. Animalul care acum este de nestăpânit poate să intre oricând peste ei, să-i calce-n picioare. 

"Ne-am speriat la modul cum a intrat în curte. Vedeam numai calul cum sărea în sus şi scânduri şi de toate. L-au pus la ham. Băteau calul în continuare", mărturisesc vecinii. 

Localnicii au făcut sesizare la Poliţia Animalelor, care a mers la faţa locului.

Proprietarul ar putea fi amendat până la 6 mii de lei sau poate sta chiar după gratii pentru faptele sale. Poliţia animalelor a decis să ia calul şi să-l ducă într-un ONG unde va fi tratat.

Poliţiştii de la IPJ Bacău s-au autosesizat şi au făcut dosar penal privind rănirea sau schingiurea animalelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din judeţul Bacău s-a ales cu dosar penal, pentru că îşi bătea calul zilnic!