Antena Meniu Search
x

Un bolid de lux, de peste 200.000 de euro, a fost făcut praf în Bucureşti

Şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat cu maşina într-un stâlp, apoi a ricoşat într-un copac.

Vezi și

Peste 200.000 de euro s-au făcut praf într-o singură secundă pe un bulevard, din capitală. Bolidul de lux care valorează cam cât şapte case, din cauza vitezei prea mari a intrat într-un stâlp din care a ricoşat într-un copac.

Doar asigurarea la un astfel de bolid ajunge să coste pe an chiar şi 60.000 de euro. Cam cât costă un apartament nou cu două camere.

Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică seară, în jurul orei 18.00, în Capitală. Din cauza vitezei prea mari, un bărbat care se afla la volanului unui Lamborghini a provocat un accident, în Capitală, între Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf.

Potrivit primelor informaţii, din cauza vitezei prea mari, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp, apoi a ricoşat într-un copac. În urma impactului, maşina de lux a luat foc.

Un echipaj de pompieri şi unul SMURD au sosit la locul accidentului. Alte două maşini au fost lovite în accident, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Bolidul aparţine unuia dintre doi fraţi gemeni din Bucureşti care în urmă cu câţiva ani şi-au cumparat maşini identice, Lamborghini-uri Murcielago. Cei doi fraţi au un complex de clădiri în sectorul 1 al Capitalei. De peste 30 de ani cei doi se ocupă de afaceri imobiliare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bolid de lux, de peste 200.000 de euro, a fost făcut praf în Bucureşti