Antena Meniu Search
x

Un bucureştean a condamnat la moarte încă cinci oameni

Dărâmat de problemele în dragoste, un bucureştean a condamnat la moarte încă cinci oameni, printre care şi un copil.

Vezi și

Dărâmat de problemele în dragoste, un bucureştean a condamnat la moarte încă cinci oameni, printre care şi un copil.

Bărbatul de 28 de ani şi-a luat adio de la prieteni printr-o postare pe o reţea de socializare, apoi a pornit cu maşina pe DN 1, în căutarea unei clipe fatale.

A virat brusc, pe contrasens, în dreptul unei maşini de teren, în care se aflau ce cinci oameni nevinovaţi. Niciunul n-a scăpat cu viaţă.

Printre resturile maşinii de teren, pompierii se grăbesc să scoată victimele. În epavă au rămas captive cinci trupuri fără puls.

Un copil de 12 ani şi-a dat ultima suflare pe bancheta din spate. În autoturism mai erau tatăl lui, o fată de 19 ani şi încă doi adulţi. Pentru ei au venit la accident şase ambulanţe. Niciuna nu pleacă la spital, cu sirena pornită.

Oamenii se întorceau acasă, la Ploieşti, de la Câmpina. Nu aveau cum să-şi dea seama că vieţile lor sunt în mâinile tânărului de 28 de ani, doborât de despărţirea de prietena lui.

Tânărul a accelerat către o moarte sigură. Nu mai găsea motive să trăiască fără fosta iubită. Mesajul lui de adio, postat pe un site de socializare, i-a cutremurat pe prietenii săi.

Înainte să plece de acasă, a făcut un colaj din fotografiile din fosta relaţie şi i-a alăturat doi trandafiri. Din impactul care a distrus maşinile, una dintre acele fotografii a căzut, ruptă în două bucăţi, pe carosabil.

Tânărul era pasionat de călătorii. Pe site-ul de socializare, şi-a colecţionat amintirile în albume foto din numeroase vacanţe. În majoritatea ipostazelor, îi sclipeşte zâmbetul şi este înconjurat de prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un bucureştean a condamnat la moarte încă cinci oameni