Antena Meniu Search
x

Un câine şi un jaguar sunt cei mai buni prieteni!

E haos la grădina zoologică din Sibiu. Dar în sensul bun. Cel mai nou locatar distruge tot ce prinde, dar nimeni nu se poate supăra pe el

Vezi și

E haos la grădina zoologică din Sibiu. Dar în sensul bun. Cel mai nou locatar distruge tot ce prinde, dar nimeni nu se poate supăra pe el

Are o privire irezistibilă. E mic şi drăgălaş, şi are toate şansele să devină cel mai vizitat exemplar de acolo. Şi el, şi prietenul lui. Mihai e un pui de jaguar, Gavril, un pui de câine. Amândoi s-au născut de Mihai şi Gavril. De aici şi frăţia.

Împart mingea şi o frumoasă prietenie. Jaguarul Mihai creşte laolaltă cu un căţeluş: Gavril. Îşi ascut împreună colţii pentru ce urmează în viaţă. Puiul de jaguar are trei luni. A avut însă timp destul ca să înveţe cum stă treaba cu oamenii. Şi nu numai.

Când nu se luptă cu mingea albastră, Mihai devorează mese. Veterinarii care îl au în grijă încă de când s-a născut trebuie să schimbe acum mobilierul. Puiul de jaguar are patru kilograme. Nu prea are însă stare. Mai ales când îşi vede prietenul. Pe Gavril. Mihai s-a născut în luna octombrie 2014. Şi aşteaptă să fie vizitat, în fiecare zi, de la 9.30 până la ora 16.

Tot anul trecut s-a născut şi fratele lui Mihai - Mai - după luna în care a venit pe lume. Niciunul dintre ei nu mai stă însă cu părinţii. Sunt doar vecini cu ei, la grădina zoologică din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un câine şi un jaguar sunt cei mai buni prieteni!