Antena Meniu Search
x

Un cal a căzut din picioare de grea ce era căruța, un tânăr îl însângerează cu biciul: "Îl înțepași în burtă!" (video)

Un cal a căzut din picioare de grea ce era căruța, iar un tânăr îl însângerează cu biciul. "Îl înțepași în burtă!", strigă o femeie la căruțașul care n-are milă de animal.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.09.2020, 10:15

Cal bătut
Calul nu s eputea ridica de jos - Captură video
  • Căruțașul e filmat când lovește cu furie animalul.
  • O femeie se roagă de băiat să se oprească, dar totul e în zadar.

Un cal a căzut din picioare de grea ce era căruța, iar un tânăr îl însângerează cu biciul. "Îl înțepași în burtă!", strigă o femeie la căruțașul care n-are milă de animal.

Imagini cumplite au fost publicate de Tribuna Vâlceană, fiind surprinse în comuna Păușești Măglași, acolo unde un tânăr căruțaș și-a biciuit unul dintre cai până la însângerat.

O căruță încărcată cu fân s-a oprit în mijlocul drumului după ce unul dintre cai a căzut în genunchi, rupt de oboseală. Căruțașul a pus mâna pe bici și a plesnit animalul până i-a dat sângele.

Pe marginea drumului, o femeie se roagă de băiat să se oprească: "Bă copile lasă-l mamă, te rog eu frumos. Uite ce de sânge e în drum. Lasă-l mă să se odihnească.". Tânărul țipă la femeie să-l lase în pace și lovește mai cu furie bietul animal, care încearcă să se ridice, dar cade pe o parte. 

VEZI AICI VIDEO CU CALUL BĂTUT FĂRĂ MILĂ

În acel moment femeia e auzită cum țipă: "În înțepași în burtă cu ceva!" Mai mulți bărbați vin lângă căruță în acel moment și calul se ridică în cele din urmă, iar apoi filmarea se oprește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un cal a căzut din picioare de grea ce era căruța, un tânăr îl însângerează cu biciul: "Îl înțepași în burtă!" (video)