Un cântăreţ de muzică populară din Călan şi-a omorât fiica vitregă, apoi şi-a pus capăt zilelor

Publicat: 28.07.2014, 19:04.
Actualizat: 28.07.2014, 19:29

Un cuţit a devenit armă mortală în mâinile unui tată extrem de gelos, pe deasupra şi un cunoscut artist de muzică populară din Ardeal.

Un cuţit a devenit armă mortală în mâinile unui tată extrem de gelos, pe deasupra şi un cunoscut artist de muzică populară din Ardeal. Omul şi-a ucis fiica vitregă, cu doar câteva zile înainte ca ea să îmbrace rochia de mireasă.

Ada se pregătea să îmbrace rochia de mireasă peste câteva zile. Dar tatăl vitreg i-a curmat fericirea cu o crimă. De când mama a plecat la muncă în Elveţia, fata împărţea apartamentul cu tatăl vitreg şi cu logodnicul ei. De câteva luni, certurile cu părintele de împrumut erau tot mai dese.

Extrem de gelos, tatăl vitreg i-ar fi reproşat fetei că nu-l ajută să-şi convingă soţia să se întoarcă în ţară. Iar dimineaţă, şi-a ieşit din fire. A fost momentul în care, în mânile tatălui, un cuţit a devenit armă mortală pentru fiica lui de 34 de ani.

Fata n-a apucat să mai strige după ajutor. S-a târât până în uşa băii, unde şi-a dat ultima suflare. Aşa a găsit-o un vecin care a reuşit să intre în apartamentul de la primul etaj, pe fereastră, după ce minute în şir a bătut cu pumnii în uşă fără să-i deschidă cineva.

După ce şi-a ucis fiica, bărbatul s-a sinucis, cu aceaşi armă. Apoi şi-a grăbit moartea, cu un pumn de pastile. Bărbatul, cetăţean sârb stabilit la Călan în urmă cu şapte ani, lucra în construcţii. În timpul liber, cânta.

Era un artist îndrăgit în lumea muzicii populare. Cu vocea a cucerit-o şi pe femeia care i-a devenit, în urmă cu trei ani soţie. Gândul că ar putea să o piardă, i-a luat minţile. Iar fiicei lui visul de a îmbrăca rochia de mireasă. Femeia se va întoarce acum în ţară, mai devreme. Nu pentru nunta fiicei, ci pentru înmormântare.

Citește și
Social • acum 2 ore
Foto
Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni
recomandari pe a1.ro
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme
Social • azi la 19:46
Foto
O campanie de vaccinare cu multe semne de întrebare: Haos la programare

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Fiica Gabrielei Cristea s-a accidentat în casă! Micuța Victoria a izbucnit în lacrimi, după ce s-a lovit la cap! Reacția lui Tavi Clonda / VIDEO
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
22:57 Video viral: La sfinţire cu ştampila. Modernizarea a ajuns şi la purtătorii de sutană 22:39 Acord în Consiliul European pentru recunoașterea reciprocă a testelor Covid-19, pe întreg teritoriul UE 22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea 21:00 Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni
CITEȘTE PE A1.ro
Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă
A1.RO
Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto
A1.RO