Antena Meniu Search
x

Un cântăreţ de muzică populară din Călan şi-a omorât fiica vitregă, apoi şi-a pus capăt zilelor

Un cuţit a devenit armă mortală în mâinile unui tată extrem de gelos, pe deasupra şi un cunoscut artist de muzică populară din Ardeal.

Vezi și

Un cuţit a devenit armă mortală în mâinile unui tată extrem de gelos, pe deasupra şi un cunoscut artist de muzică populară din Ardeal. Omul şi-a ucis fiica vitregă, cu doar câteva zile înainte ca ea să îmbrace rochia de mireasă.

Ada se pregătea să îmbrace rochia de mireasă peste câteva zile. Dar tatăl vitreg i-a curmat fericirea cu o crimă. De când mama a plecat la muncă în Elveţia, fata împărţea apartamentul cu tatăl vitreg şi cu logodnicul ei. De câteva luni, certurile cu părintele de împrumut erau tot mai dese.

Extrem de gelos, tatăl vitreg i-ar fi reproşat fetei că nu-l ajută să-şi convingă soţia să se întoarcă în ţară. Iar dimineaţă, şi-a ieşit din fire. A fost momentul în care, în mânile tatălui, un cuţit a devenit armă mortală pentru fiica lui de 34 de ani.

Fata n-a apucat să mai strige după ajutor. S-a târât până în uşa băii, unde şi-a dat ultima suflare. Aşa a găsit-o un vecin care a reuşit să intre în apartamentul de la primul etaj, pe fereastră, după ce minute în şir a bătut cu pumnii în uşă fără să-i deschidă cineva.

După ce şi-a ucis fiica, bărbatul s-a sinucis, cu aceaşi armă. Apoi şi-a grăbit moartea, cu un pumn de pastile. Bărbatul, cetăţean sârb stabilit la Călan în urmă cu şapte ani, lucra în construcţii. În timpul liber, cânta.

Era un artist îndrăgit în lumea muzicii populare. Cu vocea a cucerit-o şi pe femeia care i-a devenit, în urmă cu trei ani soţie. Gândul că ar putea să o piardă, i-a luat minţile. Iar fiicei lui visul de a îmbrăca rochia de mireasă. Femeia se va întoarce acum în ţară, mai devreme. Nu pentru nunta fiicei, ci pentru înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un cântăreţ de muzică populară din Călan şi-a omorât fiica vitregă, apoi şi-a pus capăt zilelor