Antena Meniu Search
x

Tragedie pe un drum din Satu Mare! Copil de un an şi tatăl lui au murit într-un teribil accident

Tragedie pe o şosea din judeţul Satu Mare. Un copil de 1 an şi 4 luni şi tatăl lui au murit, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un alt autoturism. Celălalt şofer a pierit şi el. Singura care a supravieţuit este mama micuţului, care este însărcinată. Medicii luptă pentru viaţa ei şi a bebeluşului pe care ar urma să-l aducă pe lume.

Vezi și

Un copil de 1 an şi 4 luni şi tatăl lui au murit, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un alt autoturism. Celălalt şofer a pierit şi el. Singura care a supravieţuit este mama micuţului, care este însărcinată. Medicii luptă pentru viaţa ei şi a bebeluşului pe care ar urma să-l aducă pe lume.

Un apel la serviciul de urgenţă a anunţat că s-a produs o nenorocire în localitatea Răteşti din satu mare. Medicii şi echipajele de descarcerare au ajuns în grabă.

Salvatorii au găsit în epava uneia dintre maşini un copil de nici doi ani şi doi tineri de 29 de ani, tatăl şi mama micuţului, care era însărcinată. Iar în celălalt autoturism, şoferul de 53 de ani, prins sub caroseria făcută praf. La faţa locului au fost găsite 4 victime, 3 adulţi şi un copil în vârstă de 1 an şi 4 luni.

Abia mai respirau, iar medicii au încercat să le redea pulsul chiar la locul accidentului.

Pentru copilul de 1 an şi 4 luni nu au mai putut face nimic. A pierit, din cauza rănilor mult prea grave. Nici bărbatul de 53 de ani nu a supravieţuit.

Părinţii micuţului au fost duşi de urgenţă la spital în satu mare. Tatăl copilului s-a stins la scurt timp. Medicii fac acum tot ce le stă în puteri pentru a salva viaţa soţiei sale şi a bebeluşului pe care urmează să-l aducă pe lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tragedie pe un drum din Satu Mare! Copil de un an şi tatăl lui au murit într-un teribil accident