Antena Meniu Search
x

Un copil şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut într-o fosă septică

Inconştienţa şi nepăsarea i-au adus moartea unui copil de şase ani, în judeţul Hunedoara. Băiatul a ieşit la joacă, în apropierea casei, iar la un moment dat a căzut într-o fosă septică fără capac.

Vezi și

Cu sufletul îndoliat, acest tată îşi plânge acum copilul. L-a iubit ca pe ochii din cap, chiar dacă nu era tatăl lui biologic. Îl luase în plasament când micuţul avea patru luni, iar de atunci a devenit răsfăţatul familiei.

Aseară, însă, s-a îndepărtat de fraţii săi, ca să se joace singur. Ceva l-a mânat până la puţul acoperit doar cu două traverse. Erau puse acolo chiar de tatăl lor, tocmai pentru a-şi feri copiii de pericol.

Am pus eu din astea de gard, de două ori am pus. Am pus 3 traverse acolo, peste canal şi una dintre ele a dispărut de acolo. Au mai rămas, povesteste plangand tatal copilului.

Canalul respectiv a avut un capac din fier, dar condiţiile de la ora actuală. Se colectează fierul vechi, aşa a fost şi aici - a fost dus la un centru de colectare, spun polițiștii.

Trupul copilului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru Necropsie. Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un copil şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut într-o fosă septică