Antena Meniu Search
x

Un diplomat englez s-a sinucis în Baia Mare

Întâmplare şocantă în Baia Mare. Un ataşat al Ambasadei Marii Britanii s-a aruncat de la etajul 7 al hotelului în care era cazat.

Vezi și

Scenele s-au petrecut chiar sub ochii trecătorilor, cu doar câteva clipe înainte ca poliţiştii şi medicii să ajungă la el.  Diplomatul a lăsat un bilet de adio.

Era puţin înainte de prânz când trecătorii şi angajaţii hotelui au început să sune disperaţi la 112. Bărbatul părea că se clatină de la balcon. În câteva minute, un echipaj de la poliţie şi unul de la ambulanţă au ajuns în faţa hotelului. În timp ce ei urcau cu liftul, diplomatul s-a aruncat.

După sosirea ambulanţei, acesta s-a aruncat de la etaj. Echipajul nostru era deja la faţa locului. Pacientul a prezentat un traumatism cranio-cerebral sever. S-a găsit în stop cardio-respirator.

Ataşatul îşi pregătise din timp sinuciderea, după cum aveau să afle anchetatorii. Bărbatul s-a cazat la hotelul din Baia Mare marţi seară, în jurul orei 10 şi a cerut o cameră la ultimul etaj. Pretenţia, mai puţin obişnuită, nu le-a dat însă de gândit angaţilor, mai ales că părea o persoană cu picioarele pe pământ.

Azi, la prânz, bărbatul ar fi trebuit să elibereze camera, dar şi-a mai prelungit cu o zi şederea.

"S-a precipitat de la etajul 7 al hotelului, pe geam. O lăsat un bilet de adio", spun martorii.

După ce au tradus biletul în limba română, anchetatorii au reuşit să afle ce durere îi măcina sufletul. Printre rânduri, acesta spunea că e supărat că nu are o familie.

În încheiere, bărbatul a lăsat vorbă ca după moartea lui să fie anunţată o doamnă, cel mai probabil şi ea angajată a Ambasadei Marii Britanii.

Diplomatul avea 47 de ani şi un CV impresionant. În ultimii ani, a ocupat mai multe funcţii de director în departamentele guvernamentale din Regat. Se pare că se afla în Baia Mare în timpul liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un diplomat englez s-a sinucis în Baia Mare