Antena Meniu Search
x

Un flex putea să-l omoare pe un bătrân de 75 de ani

Un bărbat de 75 de ani şi-a provocat o rană aproape mortală, după ce a încercat să taie o ţeavă. Omul a folosit un flex, însă fără apărătoarea specifică. La un moment dat, discul s-a spart şi o bucată din el s-a oprit în abdomenul bărbatului

Vezi și

Un bărbat de 75 de ani şi-a provocat o rană aproape mortală, după ce a încercat să taie o ţeavă. Omul a folosit un flex, însă fără apărătoarea specifică. La un moment dat, discul s-a spart şi o bucată din el s-a oprit în abdomenul bărbatului. 

Starea bărbatului de 75 de ani nu le permite medicilor din ambulanţă să mai piardă timp pe drum. Un elicopter îl preia de la marginea comunei unde locuieşte.

Omul ajunge în câteva minute pe mâinile medicilor chirurgi ai spitalului din Brăila. Respiră printr-un tub de oxigen şi este montiorizat. Acasă, rudele şi vecinii încă se miră că l-au găsit în viaţă.

Flexul folosit la tăierea ţevii nu era asigurat, ca de obicei, cu apărătoarea în jurul discului, pentru că îl incomoda pe bărbat. El nu s-a gândit că îşi pune viaţa în pericol.

Victima a rămas internată la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un flex putea să-l omoare pe un bătrân de 75 de ani