Antena Meniu Search
x

Un fotomodel, martor cheie in procesul lui Gregorian Bivolaru

Surpriza la procesul lui Gregorian Bivolaru de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Una dintre victimele sale a venit tocmai din Portugalia ca sa le povesteasca judecatorilor cum a fost exploatata in Japonia

Vezi și

Fata a fost obligata sa danseze in cluburi de noapte. Toti banii ajungeau in conturile MISA. Tanara a vorbit si despre abuzurile la care le supunea liderul MISA pe adeptele sale, multe dintre ele minore. "Am fost in ashram, mi-au luat virginitatea, m-au initiat in tantra, dupa care m-au trimis in Japonia, m-au luat de la scoala in ultimul an", povesteste victima MISA.

Asa isi incepe povestea Agnes Arabela Marques, fosta membra a MISA, acum fotomodel si cantareata in Portugalia. A intrat in MISA pe vremea cand era minora si s-a trezit traficata in Japonia. "Au fost peste 2.000 de femei, care din 1990 au fost trimise in Japonia sa danseze, in cluburi de noapte".

Fetele erau puse sa jure cu mana pe Biblie ca vor da tot ce castiga gruparii lui Gregorian Bivolaru. Tanara povesteste ca doar de pe urma ei, in conturile MISA au intrat aproape 10.000 de euro, in cinci luni. "Fetele care mergeau pentru MISA puteau sa pastreze doar banii de mancare, 100 de yeni pe zi, echivalentul a 7, 8 euro si hainele pe care le primeau ca si cadouri. Restul banlori, bijuteriile, totul era pentru donatie".

Fetele nu puteau sa renunte prea usor. "M-au amenintat la inceput, ca eu sunt prea minuscula sa incep un razboi atat de mare cu atatia oameni importanti. Este o organizatie intr-adevar, pe lumea asta cine face trafic de arme, droguri si femei se numeste mafiot, nu lider, nu guru, nu e lider spiritual".

Fostul avocatul al Guru Bivolaru a explicat intr-un reportaj al televiziunii publice finlandeze ca MISA este de fapt o organizatie care traieste de pe urma afacerilor cu implicatii sexuale. "Aici este vina domnului Bivolaru, pentru ca el le indoctrina pe fete. Daca faceai videochat ii spiritualizai pe barbatii care te priveau. Asta era toata ideea".

Gregorian Bivolaru este judecat pentru relatii sexuale cu minore, perversiune sexuala si trafic de persoane. La ultimul termen al procesului judecatorii au analizat mai multe probe ridicate din ashramurile lui Gregorian Bivolaru , in 2004, inclusiv vibratoare.

Urmatorul termen al procesului va avea loc pe 14 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un fotomodel, martor cheie in procesul lui Gregorian Bivolaru