Antena Meniu Search
x

Un ieşean de 300 de kilograme, transportat la spital cu ajutorul pompierilor

Un bărbat din judeţul Iaşi, a cărui greutate îi sperie şi pe medici, ar putea să ai parte în sfârşit de viaţa pe care şi-o dorea. Pacientul de 300 de kilograme este pe drum spre Spitalul din Timişoara, acolo unde o echipă de medici va face eforturi uriaşe să-l ajute să slăbească.

Vezi și

La 40 de ani, viaţa acestui bărbat este un calvar. Suferă de obezitate morbidă şi a ajuns să cântărească 300 de kilograme. Din cauza greutăţii, nici măcar nu se mai poate ridica din pat şi abia reuşeşte să respire.

Din păcate, felul în care arată i-a provocat şi o profundă depresie. Pastilele menite să-i trateze suferinţa au ajuns să-i facă mai rău, pentru că bărbatul a început să ia prea multe. Medicii de la Spitalul din Paşcani, acolo unde a fost internat până acum, au decis să-l transfere la Timişoara.

Ca să-l poată duce la salvare, medicii au primit ajutor de la pompieri. Bărbatul nu ar fi încăput într-o ambulanţă normală, aşa că a fost adusă una pentru victime multiple.

Salvarea a plecat spre Spitalul din Timişoara dimineaţă, la 8 şi jumătate şi merge cu viteză redusă, având în vedere greutatea pacientului. Medicii speră să-l ajute să slăbească şi să-l pună pe picioare cu ajutorul specialiştilor în nutriţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Un ieşean de 300 de kilograme, transportat la spital cu ajutorul pompierilor