Antena Meniu Search
x

Un mal de pământ s-a prăvălit peste un bărbat din Argeş

Un mal de pământ s-a prăvălit peste un bărbat din Argeş şi l-a prins ca într-o capcană. A fost îngropat pe jumătate, dar a supravieţuit. Asta doar pentru că şanţul era asigurat

Vezi și

Un mal de pământ s-a prăvălit peste un bărbat din Argeş şi l-a prins ca într-o capcană. A fost îngropat pe jumătate, dar a supravieţuit. Asta doar pentru că şanţul era asigurat

Dar colegii săi n-au reuşit să-l scoată din groapă şi pentru că în orice moment o altă surpare îl putea condamna la moarte pe muncitor, oamenii au chemat ajutoare. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să-l salveze. O operaţiune extrem de grea, care s-a terminat însă cu bine. 

Un pompier încearcă să depărteze scândurile care ţin malul de pământ, în timp ce altul scoate pământ din jurul bărbatului captiv. E îngropat pe jumătate în pământ, dar îi ajută şi ei pe salvatori. Cu o mistrie pune pământ într-o găleată.

Un excavator a fost chemat în ajutorul pompierilor, să tragă pământul de lângă bărbat.

Când strânsoarea pământului s-a slăbit, pompierii au încercat să-l scoată pe bărbat. Doi dintre ei au tras de funiile pe care le-au legat de trupul muncitorului.

Imediat după ce a fost scos din şanţ, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical.

Muncitorul spune că şanţul în care a coborât era asigurat, dar cuşca de lemn care-l proteja a cedat sub greutatea malurilor.

Bărbatul va mai rămâne internat câteva zile la spital pentru mai multe investigaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un mal de pământ s-a prăvălit peste un bărbat din Argeş