Antena Meniu Search
x

Un interlop a spart o maşină, apoi a fost omorât cu 9 lovituri de cuţit!

O răfuială agresivă între un interlop şi-un tânăr s-a terminat tragic, aseară, în Oradea! Pe o stradă întunecată, cei doi bărbaţi au început să se bată, după ce interlopul de 36 de ani, mascat, i-ar fi spart tânărului un geam de la maşină

Vezi și

Victima, cea care a şi declanşat scandalul, era un cunoscut interlop din oraş. Cu o mască pe faţă a spart geamul maşinii în care se aflau agresorul şi prietena acestuia. Bărbatul de 24 de ani a pornit în urmărirea victimei.

Tânărul l-a prins în cele din urmă pe interlop într-o intersecţie. Avea la el şi un cuţit pe care l-a folosit. De nouă ori, apoi a fugit. Nu a mers însă la poliţie.

Şi-a mărturisit fapta pe Facebook: "Poate unii dintre voi aţi auzit ce s-a întâmplat azi, nu ştiu cum să găsesc a explica în cuvinte tragedia asta ce mi se întâmplă. Regret nespus cele întâmplate. Nu ştiu ce voia de la mine, de ce m-a atacat, cu ce i-am greşit vreodată!".

Bărbatul înjunghiat, în vârstă de 36 de ani, a ajuns la spital în stare foarte gravă, iar în jurul orei 22:00 a fost declarat mort. Procurorii si politistii au deschis o ancheta si asteapta acum rezultatele necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un interlop a spart o maşină, apoi a fost omorât cu 9 lovituri de cuţit!