Antena Meniu Search
x

Video Un "OZN" i-a pus pe gânduri pe localnicii din Târnăveni. "Mi-ar plăcea să îi întâlnesc. Au fost prin '70"

Panică în municipiul Târnăveni din Mureş, după ce un obiect misterios a fost filmat deasupra oraşului. Imaginile s-au viralizat rapid şi au stârnit controverse în comunitate. În timp ce unii localnici susţin că ar fi vorba despre o apariţie stranie a unei civilizaţii extreterestre, alţii sunt mai pragmatici şi spun că ar fi vorba despre o dronă de supraveghere ce aparţine unei baze militare din apropiere.

de Sorin Tanţoş

la 20.04.2022, 18:02

Vezi și

Obiectul neidentificat a fost filmat într-o seară, în jurul orei 22, pe cerul de deasupra oraşului Târnăveni. Imaginile au ajuns imediat pe internet, iar localnicii au început să speculeze: unii neliniştiţi, alţii, deopotrivă, încântaţi de eveniment, sperând într-o posibilă întâlnire cu extratereştrii.

Oricum, e bestial aşa ceva. Şi ei mă gândesc că sunt ca noi. Şi pe noi ne interesează ce se întâmplă prin univers. Şi pe ei îi interesează ce-i pământul şi ce suntem noi, nu?, spune un tânăr.

Reporter: Ar putea să fie drone militare?

Localnic: Nu-i adevărat.(...) Mi-ar plăcea să-i întâlnesc.(...) Au fost prin '70 şi părinţii mei au văzut, chiar la noi în cartier.

Pe acelaşi subiect

Obiectul ar fi dispărut de pe cer în câteva minute şi nu ar mai fi fost văzut de atunci. Isteria a rămas însă în oraş şi a ajuns chiar şi la urechile edilului.

Sorin Megheșan, primar municipiul Târnăveni: Am văzut filmarea şi într-adevăr exista un obiect care se mişca necontrolat, cu o formă necontrolată. (…) Foarte mulţi s-au grăbit să afirme că e un OZN, nu i-au dus imediat gândul că e vorba despre un aparat militar, datorită conflictului din Ucraina.

Numai că, nici posibila prezenţă a unui echipament de supraveghere militar nu a liniştit populaţia, ci a stârnit alte controverse.

Astea-s de pe la NASA. (...) Din astea trimise să se sperie lumea. Nu e adevărat nimic, spune un bărbat.

O aiureală! Sigur că putea să fie chiar o dronă.La câte poveşti auzim acum, începem să nu mai credem nimic, adaugă un un alt bărbat.

Ce spun specialiştii despre un posibil OZN 

Conform specialiştilor, teama de războiul din Ucraina şi de efectele resimţite pe plan economic la noi în ţară îi face pe oameni să fie anxioşi şi predispuşi la isterii în masă.

Daniel Popescu, psiholog: Sigur că este o reacţie să zicem fizică, o reacţie mentală, o reacţie emoţională. Stresul îi parzice un mecanism de protecţie al organismului, în care unicul rol este de a ne asigura supravieţuirea.

Specialiștii în astronomie analizează acum imaginile pentru a lămuri situația. Un amănunt important este că, la 30 de km de locul din care a fost văzut obiectul, se află o bază militară. Cel mai probabil, spun aceştia, ar fi vorba de un obiect de supraveghere al NATO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un "OZN" i-a pus pe gânduri pe localnicii din Târnăveni. "Mi-ar plăcea să îi întâlnesc. Au fost prin '70"