Antena Meniu Search
x

Un pamantean din doi, cu acces la internet, se uita pe Youtube

Cine nu are cont de Facebook nu exista. Poate ati auzit o asemenea gluma printre prieteni. Daca nu, o veti auzi cu siguranta. Pe langa gluma noi venim insa cu date. Unul din patru romani are un asemenea cont. Si nu trece zi fara sa-si actualizeze profilul.

Vezi și

Suntem 19 milioane de romani. Cinci milioane dintre noi isi verifica, sau mai bine spus, ne verificam, in fiecare zi, profilul de Facebook. Si nu ne ferim nici sa ne afisam public pasiunile si simpatiile. Uneori si antipatiile.

Cel mai cunoscut roman pe site-ul de socializare este Inna cu peste opt milioane de fani. Evident, foarte multi nu sunt din Romania, pentru ca trebuie sa stiti ca Facebook aduce impreuna peste un miliard de oameni din intreaga lume. Tot atatia internauti viziteaza lunar si platforma video online Youtube. Mult, daca ne gandim ca intreaga populatie a Globului este de sapte miliarde si doar o treime are acces la internet.

Mai exact, un pamantean din doi cu acces la internet se uita pe Youtube. Succesul Youtube se explica in special prin faptul ca nu costa nimic sa accesezi milioane de filmulete. Totusi, site-ul a anuntat la inceputul anului ca se gandeste la oferte de continut care sa nu mai fie gratuite, ci accesibile pe baza de abonament

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un pamantean din doi, cu acces la internet, se uita pe Youtube