Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist a împuşcat în cap un tânăr de 26 de ani, la Vaslui! Băiatul a murit în urmă cu puţin timp

Scene dramatice, în această după-amiză, la Vaslui, în Zona Industrială. Un tânăr de 26 de ani a fost împuşcat în cap de un poliţist.

de Redactia Observator

la 15.03.2018 , 15:26

Scene dramatice, în această după-amiză, la Vaslui, în Zona Industrială. Un tânăr de 26 de ani a fost împuşcat în cap de un poliţist.

Update ora 15:25 - Tânărul de 26 de ani împuşcat accidental în cap, în această după-amiază, de un poliţist de la Rutieră, a murit.

-----------------------------

Articolul continuă după reclamă

Din primele informații, un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier l-a urmărit pe tânăr, bănuit de comiterea unei infracțiuni, încercând să-l oprească prin somare verbală și foc în plan vertical.

Un poliţist a împuşcat în cap un tânăr de 27 de ani, la Vaslui! Scene de groază în Zona Industrială, în urmă cu puţin timp

Arma agentului s-a descarcat, în mod accidental, rănindu-l pe bărbat în zona capului, acesta fiind transportat la spital, în stare gravă.

Potrivit martorilor, citaţi de presa locală, tânărul se urcase la volanul unei mașini, deși avea permisul de conducere suspendat.

În momentul în care polițistul i-a făcut semn să oprească mașina, acesta a oprit-o, însă a abandonat-o și a fugit. În acel moment, a fost somat de polițist să se oprească.

La fața locului au sosit echipaje de Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Tânărul a fost preluat de o Ambulanță SMURD și urmează să fie transportat cu elicopterul la Iași. 

Un poliţist a împuşcat în cap un tânăr de 27 de ani, la Vaslui! Scene de groază în Zona Industrială, în urmă cu puţin timp

Zona a fost încercuită, la fața locului ajungând și șeful Poliției Județului Vaslui, Doru Panțâru, precum și cel al Poliției Municipale. In aceste momente se fac cercetări. 

Cine este bărbatul împuşcat

Tânărul împuşcat de poliţistul de la Rutieră este din comuna Puşcaşi, judeţul Vaslui.

Bărbatului i-au fost întocmite două dosare, în 24 august 2016 - pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, şi în 24 decembrie 2016 - pentru refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducere fără permis.

Ambele dosare au fost reunite, tânărul fiind trimis în judecată la data de 11 martie 2017.

În octombrie 2017, a provocat un accident rutier, fără victime.

S-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Acest dosar se află în lucru.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri sociale » Un poliţist a împuşcat în cap un tânăr de 26 de ani, la Vaslui! Băiatul a murit în urmă cu puţin timp