Antena Meniu Search
x

Un politist din Dambovita si-a folosit arma din dotare pentru a-si ucide iubita si apoi s-a sinucis

Si-a impuscat iubita in cap, apoi s-a sinucis. E modul in care un politist din Dambovita a decis sa puna capat unei relatii. Femeia e in stare grava, la Spitalul Floreasca din Capitala.

Vezi și

Incidentul s-a intamplat astazi, intre orele 3:30 si 6:30 de dimineata, atunci cand un coleg al politistului a gasit masina in care se aflau cei doi. Barbatul era deja decedat, iar femeia abia mai respira. Cel putin, asta a spus politistul in momentul in care a anuntat ce s-a intamplat superiorilor.

Peste drum de locul in care a fost gasita masina, se afla casa barbatului. Acesta a fost si motivul care i-a dat de banuit colegului sau, pentru ca masina nu era parcata in fata casei, asa cum se intampla in mod normal.

O ancheta este deschisa de catre Politia Inspectoratului Judetean Dambovita, iar Inspectoratul General al Municipiului Bucuresti si-a oferit deja sprijinul.

Strigatele sorei politistului au trezit comuna. Abia aflase ca fratele ei s-a sinucis, dupa ce si-a impuscat in cap iubita. Abia se luminase de ziua cand politistii au descoperit, in spatele dispensarului, un tablou de cosmar.

Intr-o masina, se aflau doua trupuri, pline de sange. El mort, ea inca mai respira. Politistii si--au alertat imediat sefii si au chemat ambulanta.

Rand pe rand, la locul tragediei ajung si rudele celor doi tineri. Le e greu sa intelega ce s-a intamplat. Tatal fetei scapa printre lacrimi numele mamei politistului. Care nu ar fi acceptat relatia celor doi cu niciun chip.

Barbatul e secerat de durere. In urma cu doi ani a mai pierdut un copil. Pe fratele Elenei, fotbalist la o echipa din Ploiesti. S-a stins din viata la 23 de ani, din cauza cancerului. Exact varsta pe care o are acum si fiica barbatului. Ce l-ar fi impins pe politist sa o impuste, ramane o enigma.

Tanara, in varsta de 23 de ani, a ajuns de urgenta la Spitalul din Targoviste, in stare grava.

Zona a fost impanzita de criminalisti. Care aduna probe. Si raspunsuri la gestul de neinteles al unui coleg de breasla, politist si el din 2004. Si ajutor al sefului de post din comuna I.L. Caragiale. Un baiat bun, care nu facuse probleme. Se despartise de sotie, in urma cu an. Pentru Elena, fata de 23 de ani, pe care a iubit-o pana azi. Cand a decis sa o ucida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un politist din Dambovita si-a folosit arma din dotare pentru a-si ucide iubita si apoi s-a sinucis