Antena Meniu Search
x

Un pompier din Cluj a devenit erou după ce a salvat viața unui consătean

"Omul potrivit, la locul potrivit" nu e doar o vorbă. E cazul unui pompier din Cluj, care a devenit erou după ce a salvat viaţa unui consătean

Vezi și

"Omul potrivit, la locul potrivit" nu e doar o vorbă. E cazul unui pompier din Cluj, care a devenit erou după ce a salvat viaţa unui consătean

Cu zâmbetul pe buze şi lejeritate, omul povesteşte nu o acţiune din vreo misiune, ci salvarea unei vieţi în timpul său liber. Plutonierul adjutant Dan Tofan a devenit, de ieri, erou în localitatea Cătina, satul lui natal. Dar şi în întreg judeţul Cluj.

Omul potrivit, la locul potrivit. Chiar atunci, chiar aici. Şi a ştiut ce să facă.

În zonă se lucrează la branşarea unor case la reţeaua de apă. Dar ieri, una dintre gropi a devenit capcană pentru un sătean. Fără să ezite, alarmat de agitaţie, pompierul a sărit în groapa adâncă.

Intervenţia acestui pompier a fost una de succes şi profesionistă.

După ce s-a asigurat că bărbatul de 52 de ani este în siguranţă, scos dintre malurile de pământ, pompierul a sunat imediat după o ambulanţă. Consăteanul salvat a ajuns la spital, la terapie intensivă, cu un traumatism craniocerebral şi multiple fracturi. Dar în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un pompier din Cluj a devenit erou după ce a salvat viața unui consătean