Antena Meniu Search
x

Un procuror e acuzat de hărţuire sexuală, dar la rândul lui acuză că cineva vrea să îl intimideze

Pentru un procuror din Oraviţa, preţul dreptăţii se plăteşte în favoruri sexuale. Este acuzaţia şocantă pe care o face o tânără, victimă a unei agresiuni.

Vezi și

Pentru un procuror din Oraviţa, preţul dreptăţii se plăteşte în favoruri sexuale. Este acuzaţia şocantă pe care o face o tânără, victimă a unei agresiuni. Ea susţine că George Bucurică, procurorul care instrumenta cazul ei, ar fi cerut o relatie intima pentru o rezolvare favorabilă a speţei. Mai mult, i-ar fi cerut să-şi spioneze şi şeful. Procurorul General al României a cerut o verificare la Parchetul Oraviţa.

Sunt înregistrări şocante, făcute publice la emisiunea Sinteza Zilei. Tânăra care-l acuză pe George Bucurică de hărţuire sexuală susţine că ar fi fost făcute chiar în apartamentul procurorului. Monica Bojin a fost victima unei agresiuni grave, iar dosarul a ajuns pe biroul magistratului, care la scurt timp i-ar fi cerut să se întâlnească. 

Mai mult, în timpul întâlnirilor, acelaşi procuror i-ar fi cerut să-şi spioneze şeful, cu care magistratul ar fi avut un conflict mai vechi.

Contactat de reporterii Observator, procurorul George Bucurică a negat toate acuzaţiile. Mai mult, susţine că ar fi victima unei răzbunări.

Pe acelaşi subiect

Deşi tânăra susţine că a depus deja o plângere, şi aici există câteva semne de întrebare, susţine magistratul.

Deşi îşi susţine nevinovăţia, George Bucurică nu este străin de scandaluri cu tentă sexuală. În 2013, o tânără din Oraviţa l-a acuzat de fapte aproape identice. Cazul a fost clasat atunci, dar problemele au continuat. La începutul anului trecut, acelaşi procuror ar fi abuzat mai multe fete de liceu în timp ce erau în excursie. Beat fiind, le-ar fi obligat să danseze şi le-ar fi atins într-un mod nepotrivit. Scandalul ar fi fost ţinut secret, însă mai mulţi oameni care ar fi fost prezenţi la eveniment susţin că faptele sunt adevărate.

George Bucurică este considerat unul dintre cei mai bogaţi procurori din România. Conform ultimei declaraţii de avere, deţine mai multe terenuri, printre care şi unul în Snagov, una dintre cele mai scumpe zone din România. După ce înregistrările au fost făcute publice, Procurorul General al României a cerut începerea unei verificări la Parchetul Oraviţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un procuror e acuzat de hărţuire sexuală, dar la rândul lui acuză că cineva vrea să îl intimideze