Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă a fost audiată de parlamentarii de la UDMR, de la care speră să obţină voturi la învestitură

Până să devină oficial premier, Viorica Dăncilă a fost audiată de parlamentarii de la UDMR. A răspuns fără să se uite la Liviu Dragnea.

Vezi și

Până să devină oficial premier, Viorica Dăncilă a fost audiată de parlamentarii de la UDMR. A răspuns fără să se uite la Liviu Dragnea, a transmis, după întâlnire, Kelemen Hunor. Colegii deputaţi şi senatori au remarcat şi o schimbare de look. Viitorul premier al României a explicat de ce şi-a schimbat coafura, dar şi ce o recomandă în fruntea Guvernului.

Umăr la umăr, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă intră la tratative cu UDMR. În spatele uşilor închise, şeful social democraţilor şi premierul desemnat încearcă să obţină susţinerea Uniunii. Urmează votul în Parlamentului pentru al treilea Guvern PSD- ALDE. 

Premierul desemnat a afişat azi un nou look. În ultimele zile, coafura sa a stârnit un val de comentarii pe internet. 

Imediat, a fost remarcată schimbarea. O nouă culoare a părului, dar şi un nou stil. 

Pe acelaşi subiect

Noua înfăţişare trebuie să vină la pachet şi cu un cabinet pe placul preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a dat de înţeles că şi-ar dori un referendum pentru ca persoanele cu probleme penale să aibă interzis prin Constituţie să ocupe funcţii publice. 

Până la nominalizarea viitorilor miniştri, Viorica Dăncilă a dat un răspuns la întrebarea care a stat pe buzele tuturor de la momentul desemnării ei.

Sursele politice spun că UDMR va avea în viitorul Guvern cel puţin doi secretari de stat. Oficial, discuţiile dintre Viorica Dăncilă şi liderii minorităţilor maghiare au vizat aplicarea programului de Guvernare. 

Răspunsurile date de Viorica Dăncilă ar veni după lecţiile de guvernare pe care viitorul prim-ministru le-ar fi luat de la Darius Vâlcov şi Sevil Shhaideh. Lista cabinetului va fi definitivată vineri. Pentru ca luni cei propuşi să fie audiaţi în comisiile de specialitate din Parlament. Depunerea jurământului la Palatul Cotroceni ar putea avea loc în aceeaşi zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă a fost audiată de parlamentarii de la UDMR, de la care speră să obţină voturi la învestitură