Antena Meniu Search
x

Producător de pepeni din Vaslui, terorizat de poliţia locală! Marfa lui ar atrage invidia celor din jur

Omul spune că este amendat abuziv, din cauză că are pepeni mult mai buni decât ceilalţi comercianţi. Şi că toate problemele pe care le are cu poliţiştii locali sunt provocate de invidia celor din jur.

Vezi și

Omul spune că este amendat abuziv, din cauză că are pepeni mult mai buni decât ceilalţi comercianţi. Şi că toate problemele pe care le are cu poliţiştii locali sunt provocate de invidia celor din jur.

Nici poliţiştii nu l-au crezut pe nea Paul că are marfă atât de frumoasă şi în cantităţi atât de mari, pe terenul muncit de el. Ar fi vrut să-i dea o mie de lei amendă pentru că nu avea actele în regulă.

Nea Paul, producător:

La 6 puncte sau mai mult iau locul din piaţă. Asta urmăreau, au mai încercat o dată, am făcut contestaţie la judecătorie şi am câştigat.

Pe acelaşi subiect

Până la urmă conflictul dintre producător şi poliţişti nu s-a terminat cu amendă, dar omul a trebuit să intre în legalitate.

Sorin Catană, şef Politia Locala Vaslui:

La controlul efectuat de poliţistul local referitor la acel carnet de comercializare a constatat faptul că nu era menţionată toată cantitatea de produse agricole, respectiv pepeni. A mai constatat faptul că în acel carnet de comercializare nu era menţionată şi persoana care se afla la tarabă, fiul său, ceea ce contravine legii. Poliţistul local a luat măsura sancţionării contravenţionale cu avertisment scris.

O parte din adevăr se află pe câmpul cu pepeni unde, pe câteva hectare, producţia este spectaculoasă. În piaţă, producătorul e cunoscut şi marfa lui foarte căutată.

Paul Comişescu nu se teme de controalele dese ale poliţiştilor şi spune că va contesta orice amendă, pentru că-şi apără munca pe care o face de ani de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Producător de pepeni din Vaslui, terorizat de poliţia locală! Marfa lui ar atrage invidia celor din jur