Antena Meniu Search
x

Preotul filmat şi acuzat că a avut o atitudine obscenă la ore suferă de fapt de o boală cruntă

Un nou scandal zguduie sistemul de învăţământ, dar şi Biserica Ortodoxă!

Vezi și

Un nou scandal zguduie sistemul de învăţământ, dar şi Biserica Ortodoxă! Un preot care predă religia la o şcoală din Copşa Mică e acuzat că a facut gesturi obscene în clasă, în faţa elevilor. Copiii l-au filmat, iar imaginile au devenit virale. Dascălul neagă acuzaţiile. Pentru a nu afecta, insa, imaginea şcolii, şi-a dat demisia. Acum, sunt anchete la poliţie şi la Inspectoratul Şcolar, în timp ce colegii săi îl apără.

Şapte eleve de clasa a douăsprezecea erau în bănci, în momentul în care una dintre ele a observat comportamentul ciudat al profesorului. 

Mama unei eleve a depus plângere la poliţie, pentru comportament indecent. 

La liceul Nicolae Teclu din Copşa Mică, profesorul predă Istorie şi Religie. Iar când nu e la catedră, slujeşte la Biserica Sfânta Treime din Mediaş.

După apariţia imaginilor, profesorul preot a demisionat. Le-a spus colegilor că nu vrea ca acest scandal să afecteze imaginea şcolii. La rândul lor, reprezentanţii liceului susţin că dascălul este o victimă. Varianta este susţinută şi de reprezentanţii Bisericii Ortodoxe, care fac propria anchetă în acest caz. 

Cele trei anchete în curs trebuie să stabilească adevărul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Preotul filmat şi acuzat că a avut o atitudine obscenă la ore suferă de fapt de o boală cruntă