Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un profesor dă meditaţii GRATUITE la matematică

Zeci de elevi de clasa a 12-a vin sâmbătă de sâmbătă la cursuri la facultatea de Construcții de Mașini. Timp de trei ore viitorii absolvenți de liceu fac pregătire la matematică.

de Redactia Observator

la 08.04.2017 , 12:46

Zeci de elevi de clasa a 12-a vin sâmbătă de sâmbătă la cursuri la facultatea de Construcții de Mașini. Timp de trei ore viitorii absolvenți de liceu fac pregătire la matematică.

Cursurile ce durează aproximativ trei ore sunt ținute gratuit de către un profesor de matematică de la facultatea de contrucții de mașini.

Aceste ore au fost gândite pentru elevii care au nevoie de ajutor și nu își pot permite meditații particulare pentru promovarea bacalureatului sau pentru admiterea la facultate.

Articolul continuă după reclamă

Cursurile de matematică de la fiecare sfârșit de săptămână de la Facultatea de Construcții din Iași sunt presărate cu glume, tocmai pentru a-i face pe elevi să realizeze că matematica nu este cea mai grea materie, chiar dacă multora așa li se pare. 

Pe acelaşi subiect

Profesorul Mihai Ispas pregătește gratuit zeci de elevi din tot județul. Dacă la prima întâlnire au fost doar câțiva interesați, de la o săptămâna la alta numărul celor care vin la pregătire crește.

Orele nu sunt la fel ca la liceu, însă chiar și aici primesc teme pentru acasă, iar explicațiile, spun tinerii sunt mult mai clare.

Profesorul Ispas predă matematică de 45 de ani. 

Citeşte şi: Campanie INEDITĂ în Bistriţa Năsăud: La ieşirile din judeţ au fost instalate panouri cu mesaje aparte FOTO

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Un profesor dă meditaţii GRATUITE la matematică