Antena Meniu Search
x

Un restaurant şi un pub s-au făcut scrum. 3 fete au pierit în flăcări

A fost o noapte de coşmar pentru locuitorii Constanţei. Un restaurant şi un pub s-au făcut scrum. În momentul în care a izbucnit incendiul zeci de oameni erau înăuntru. Cei mai mulţi au reuşit să scape.

Vezi și

 Trei fete însă, dansatoare în local, n-au avut scăpare. Trupurile lor au fost găsite de pompieri în mijlocul dezastrului. Alte patru persoane au ajuns la spital. Una dintre ele, aflată în stare critică, a fost adusă în Capitală.

În mijocul infernului, o mamă aşteaptă cu disperare veşti de la fata ei. Dar nimeni nu-i poate spune nimic. Nu e singura dispărută. Încă două fete s-au pierdut în clădirea făcută scrum.

Alarma s-a dat la puţin timp după ora 22. La parter mai mulţi oameni luau cina într-un restaurant. La etaj alţii ascultau muzică în jurul paharelor cu bere.

Zeci de oameni au evadat din infern. Pompierii au crezut că au scăpat toţi. Dar câteva dansatoare n-au găsit ieşirea. Vestea a căzut ca un trăsnet la două ore de la izbucnirea focului.

Pompierii le-au găsit în clădirea distrusă de flăcări. Se ţineau în braţe, de parcă ar fi încercat să se protejeze una pe alta, în mijlocul iadului.

Mihaela şi Nicoleta, una avea 23 de ani, cealaltă doar 21. După alte câteva ore încă o familie a aflat că trebuie să îmbrace haine cernite. Între resturile carbonizate au găsit încă o fată moartă. Era dansatoare în local, la fel ca celelalte două. Fumul dens şi flăcările imense le-au împiedicat să găsească ieşirea.

Tragedia putea fi şi mai mare. Patru oameni au scăpat ca prin minune, cu trupurile brăzdate de arsuri. Una dintre victime a fost trimisă în Capitală.

Viaţa fetei trimise în Bucureşti atârnă de un fir de aţă. Clădirea în care muncea aceasta a ars timp de şapte ore. Incendiul a fost lichidat, dar acum trei familii se pregătesc de înmormântare.

Sute de mesaje au fost postate în ultimele ore pe conturile de socializare ale celor trei fete moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un restaurant şi un pub s-au făcut scrum. 3 fete au pierit în flăcări