Antena Meniu Search
x

Un român a dat viaţă după moarte, în Italia! Tânărul s-a stins la 18 ani, dar inima, ficatul şi rinichii au salvat patru vieţi

A plecat din această lume la doar 18 ani, dar viaţa lui a făcut cât patru. Un adolescent român a devenit înger salvator pentru patru italieni care aveau nevoie de transplant

Vezi și

A plecat din această lume la doar 18 ani, dar viaţa lui a făcut cât patru. Un adolescent român a devenit înger salvator pentru patru italieni care aveau nevoie de transplant

Băiatul a murit într-un grav accident rutier, iar părinţii au vrut ca el să continue să trăiască în trupul altora. Inima, ficatul şi rinichii au salvat patru oameni grav bolnavi. Tânărul de 20 de ani în pieptul căruia bate acum inima lui Alessandro i-a mulţumit lui, dar şi familiei, într-un mesaj emoţionant pe internet. 

Alessandro a murit, dar inima lui nu a încetat să bată. Bate în alt piept. Un tânăr de 20 de ani a primit o nouă şansă la viaţă datorită românului.

Alessandro avea 18 ani şi o mulţime de vise şi de planuri. Urma să îşi termine şcoala. Spera să se angajeze cât mai curând, să fie pe picioarele lui. Şi îşi dorea din suflet o maşină. Un accident rutier a năruit însă totul. Tânărul plecase cu mai mulţi prieteni la un concert. Era pe scuter. O şoferiţă neatentă l-a izbit în plin.

Un elicopter l-a transportat pe Alessandro la spitalul din Palermo. Avea puls. Zile în şir, medicii i-au făcut toate investigaţiile posibile, iar părinţii nu s-au mişcat de lângă salonul unde se afla copilul lor. Semnele nu erau însă încurajatoare. Creierul adolescentului nu mai funcţiona.

Chiar dacă Alessandro nu mai putea fi salvat, putea salva el alte vieţi. Medicii le-au cerut părinţilor acordul pentru a-i preleva organele. Iar ei nu au stat mult pe gânduri. Ştiau că Alessandro ar fi vrut asta.

Patru italieni au primit o nouă şansă la viaţă datorită românului. Au primit ficatul, rinichii şi inima. Andrea, tânărul de 20 de ani în care bate acum inima lui Alessandro, îl numeşte îngerul lui. Şi i-a mulţumit într-un mesaj public emoţionant.

Trupul neînsufleţit al lui Alessandro va fi adus mâine în ţară, pentru înmormântare. O mare parte din cheltuieli a fost acoperită de prietenii români şi italieni ai băiatului. Au făcut chetă ca să îi ajute familia greu lovită de această pierdere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un român a dat viaţă după moarte, în Italia! Tânărul s-a stins la 18 ani, dar inima, ficatul şi rinichii au salvat patru vieţi