Antena Meniu Search
x

Un ROMÂN dezvăluie condiţiile DURE de lucru dintr-un mare supermarket britanic: "Managerilor nu le pasă de oameni"

Potrivit lui Andrei Ignatescu, casierii sunt obligaţi să scanezeze o mie de articole pe oră. Angajaţii care nu îndeplinesc ţinta sunt supuşi unei evaluări care se poate încheia cu desfacerea contractului de muncă.

Potrivit lui Andrei Ignatescu, casierii sunt obligaţi să scanezeze o mie de articole pe oră. Angajaţii care nu îndeplinesc ţinta sunt supuşi unei evaluări care se poate încheia cu desfacerea contractului de muncă.

Românul, care a lucrat ca manager în cadrul companiei, susţine că şefii sunt conştienţi că cifrele nu sunt realiste, dar au obiceiul să constrângă angajaţii să lucreze într-un ritm ameţitor.

"Graba casierilor nemulţumeşte clienţii. Am încercat să le spun asta şefilor, dar nu m-au ascultat. Managerilor nu le pasă de angajaţi.  Îi pot înlocui orciând.", spune Andrei.

Potrivit acestuia tuturor angajaţilor li se fac rapoarte de performanţă şi sunt mustraţi dacă nu îndeplinesc criteriile cerute.

Pe acelaşi subiect

"Dacă nu atingi ţintele, ţi se arată viteza reală de lucru şi eşti obligat să participi la o şedinţă cu managerul de personal. Dacă acest lucru se înâmplă de trei ori, poţi fi concediat.", povesteşte românul.

Potrivit acestuia, performanţele lunare ale angajaţilor sunt făcute publice, iar cei care nu îndeplinesc criteriile sunt făcuţi de ruşine în faţa tuturor.

"O parte dintre casieri se luptă să scaneze 800 de obiecte pe oră", mărturiseşte Andrei.

Românul de 28 de ani a demisionat în urmă cu trei săptămâni pentru că "nu mai putea face faţă presiunii".

Potrivit The Sun, el lucrează acum, în construcţii.

Citeşte şi: MESAJUL sfâşietor al familiei româncei care a murit în atacul de la Londra: "Era unică. Ne-a fost răpită în mod brutal. Nu există cuvinte care să exprime durerea şi golul pe care le simţim"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un ROMÂN dezvăluie condiţiile DURE de lucru dintr-un mare supermarket britanic: "Managerilor nu le pasă de oameni"