Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parcare neglijentă în Cluj! Un şofer a blocat cu maşina locuinţa unui bărbat care avea nevoie de ambulanţă

O parcare neglijentă era să omoare un om în Cluj! Un şofer a blocat cu maşina locuinţa unui bărbat care avea nevoie de ambulanţă.

de Redactia Observator

la 21.05.2018 , 20:11

O parcare neglijentă era să omoare un om în Cluj! Un şofer a blocat cu maşina locuinţa unui bărbat care avea nevoie de ambulanţă. Suferise un infarct şi, ca să îl salveze, medicii au sărit gardul. Cu tot cu pacient, pe care l-au aşezat nu pe o targă, ci într-un scaun.

Paramedicii, ajutaţi de vecini şi poliţişti, l-au luat pe sus pe bărbat cu un scaun şi l-au trecut peste gard până în stradă, la salvare. Pacientul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, suferise un infarct miocardic acut şi reprezenta o urgenţă cod roşu.

În ciuda afişului care interzice parcarea în faţa imobilului, un şofer şi-a lăsat autoturismul blocând accesul. Neglijenţa lui a pus în pericol viaţa unui locatar al imobilului.

Vezi și

Horia Şimu, directorul Serviciului de Ambulanţă Cluj: "Un autoturism bloca efectiv intrarea în domiciliul pacientului. Nici un pacient sănătos nu putea trece pe lângă autoturism."

Şoferul nu a lăsat un număr de telefon pentru a putea fi contactat. În schimb, în geam, era un bilet pe care scria că are acces în zonă cu ocazia Zilelor Oraşului. 

Iulia Perşa, biroul Mass Media Primaria Cluj-Napoca: "Faptul că acea maşină avea acces general, nu înseamnă că trebuia să nu respecte regulile de circulaţie, iar faptul că ablocat acel acces, l-a costat pe şofer o amendă."

Mai exact, 400 de lei. Pacientul care putea să moară din cauza lui a fost stabilizat, iar acum se află internat la Institutul Inimii din Cluj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Parcare neglijentă în Cluj! Un şofer a blocat cu maşina locuinţa unui bărbat care avea nevoie de ambulanţă