Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de taxi din Galați dă cu mașina peste două tinere, pe trecerea de pietoni

Un șofer de taxi n-a oprit la culoarea roșie a semaforului și a accidentat două tinere aflate în traversare pe trecerea de pietoni, chiar în fața Inspectoratului de Poliție.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.12.2020, 18:25

Accident Galați Vezi și
  • Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere
  • Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, se deplasa pe strada Brăilei când n-a observat culoarea roșie a semaforului și nici faptul că pe primele două benzi de circulație mașinile se opriseră.

Taximetristul a lovit cele două tinere chiar în momentul în care acestea începuseră să traverseye, pe culoarea verde la semaforul pietonal.

„La data de 10.12.2020, a.c., în jurul orei ora 17.15, un bărbat în vârstă de 71 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, dinspre bulevardul George Coșbuc, către strada Constructorilor, la intersecția cu strada Regimentul 11 Siret, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric pentru autovehicule, a pătruns în intersecție, unde, a acroșat o tânără în vârstă de 23 ani, din orașul Roman, județul Neamț și o adolescentă în vârstă 16 ani, din comuna Independența, județul Galați, care s-au angajat în traversarea străzii  pe marcajul pietonal al trecerii de pietoni, având culoarea verde la semaforul pietonal”, a anunțat poliția.

Una dintre victime a ajuns la spital

În urma evenimentului a rezultat rănirea celor două tinere, fata de 23 ani fiind transportată la spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, unde a rămas internată.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de Vătămare corporală din culpă conform art. 196 Cod Penal”, mai spune poliția.

- material realizat cu informații obținute de reporterul Adrian Obreja - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un șofer de taxi din Galați dă cu mașina peste două tinere, pe trecerea de pietoni