Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer din Timiş, campion la accidente, a bagat în comă o adolescentă

Un şofer din Timiş a adus în pragul morţii o copilă de 16 ani. Fata a fost spulberată pe marginea drumului de bolidul care aproape zbura pe şosea. La fel de repede, şoferul a şi fugit

de Redactia Observator

la 04.04.2015 , 19:52

Un şofer din Timiş a adus în pragul morţii o copilă de 16 ani. Fata a fost spulberată pe marginea drumului de bolidul care aproape zbura pe şosea. La fel de repede, şoferul a şi fugit

Individul îşi cumpărase de curând maşina din Anglia şi, ca să se laude cu ea, s-a filmat mergând cu 180 de kilometri pe oră, prin localitate. Victima sa este în comă profundă la spital iar medicii îi dau prea puţine şanse. 

Dora se întorcea din oraş cu prietena ei. Mergeau pe marginea drumului. Cu doar câţiva paşi înainte de casă, bolidul condus de tânărul de 22 de ani s-a năpustit asupra lor cu toată viteza. Fata a fost târâtă câţiva metri.

Vezi și

Adolescenta a fost dusă de urgenţă la spital şi operată. E însă în stare critică. Iar medicii sunt rezervaţi. Prietena ei a fost lovită la mână dar, probabil, nu-şi va reveni toată viaţa din şoc. Nici măcar poliţiştilor nu le-a putut povesti ce s-a întâmplat. Şoferul nici măcar n-a încetinit să vadă ce-a făcut. A fugit de frică, le-a spus mai târziu poliţiştilor.

Cu doar o zi înainte, tânărul îşi recuperase permisul suspendat după ce mai făcut un accident. Maşina pe care o conducea, un bolid de lux varianta sport cu volan pe dreapta, este printre cele mai puternice din clasa ei şi poate să atingă 240 de kilometri pe oră. Abia o cumpărase din Anglia. Pe facebook s-a lăudat că nimeni nu-i poate sta în cale.

Tânărul de etnie romă este arestat la domiciliu pentru vătămare corporală gravă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un şofer din Timiş, campion la accidente, a bagat în comă o adolescentă