Antena Meniu Search
x

Un supravieţuitor din Colectiv îşi acuză mama că a dispărut cu banii din donaţii!

La peste şase luni de la tragedia din Colectiv, un supravieţuitor îşi acuză mama că a dispărut cu banii din donaţii! Alexandru Olteanu, care era barman în clubul Colectiv în momentul incendiului, spune că a fost abandonat în spital de cea care i-a dat viaţă şi care l-a mai părăsit o dată, şi în trecut.

Vezi și

La peste şase luni de la tragedia din Colectiv, un supravieţuitor îşi acuză mama că a dispărut cu banii din donaţii! Alexandru Olteanu, care era barman în clubul Colectiv în momentul incendiului, spune că a fost abandonat în spital de cea care i-a dat viaţă şi care l-a mai părăsit o dată, şi în trecut.

Tânărul spune despre mama sa că este iresponsabilă şi fără scrupule, după ce ce ar fi fugit cu banii pe care i-a strâns în numele său. Femeia ar fi primit 170.000 de la stat şi ar fi strâns alte câteva mii de euro din donaţii.

"Începând de astăzi intru în GREVA FOAMEI pentru că statul a permis unei persoane iresponsabile şi fără scrupule să fie însoțitorul meu aici în Anglia. Este vorba de mama mea. Mama a ajuns la Spitalul de Arşi pe 4 Noiembrie deşi a fost înştiințată încă de dimineața de după accident că eu ma aflu în comă şi stare critică la spital. În momentul în care m-am trezit din comă am fost confuz total. Nu ştiam unde sunt, nu ştiam ce mi s-a întâmplat, nu ştiam cine este lângă mine. Cu stupoare mi-am dat seama că era mama, persoana care m-a părăsit când aveam 16 ani şi care m-a dat afară din casă la 18", a scris Alexandru Olteanu pe Facebook.

El a adăugat că deşi iniţial credea că lucrurile ar putea să se schimbe în relaţia lor, la sfârşitul lunii ianuarie a început să îşi dea seama că ceva nu era în regulă. 

“La sfârşitul lunii ianuarie m-a sunat colegul de apartament să mă întrebe dacă mă voi întoarce acasă şi am decis să îi transfer bani pentru chirie. În acel moment, la spital fiind, mama a scos din poşetă două formulare de la MoneyGram (transfer bani) dintre care unul era necompletat şi unul completat cu numele concubinului ei care se afla în ţară într-un sat de pe lângă Alexandria, judeţul Teleorman. În momentul acela eu mi-am dat seama că e ceva neregulă, dar am tăcut şi am încercat să aflu mai multe. Deja de la mijlocul lunii februarie eu nu mai voiam să vorbesc deloc cu ea, iar spre sfârşitul lunii începuse să vină la spital şi să mă certe şi să mă acuze de diverse chestii, moment în care am rugat managerul secţiei de arşi a spitalului să vină şi să îi spună să plece. Din acel moment, el m-a întrebat dacă doresc ca mama să nu mai fie lăsată să intre şi mi-au respectat decizia, iar ea nu a mai fost lăsată să intre în camera de spital”, scrie Alexandru Olteanu.

Acesta mai spune că, în 14 februarie, a notificat ambasada, printr-un e-mail, că are probleme cu mama sa şi că ar dori să cheme un alt însoţitor, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Alexandru Olteanu susţine că mama sa a plecat din Marea Britanie în România şi nu a mai dat niciun semn. "Recent am aflat că a plecat din Anglia în luna Martie şi s-a întors la finalul lunii iar apoi a plecat definitiv pe 19 Aprilie. A folosit banii cumulați în lunile petrecute aici ca să cumpere electricasnice si un automobil concubinului ei (persoană din cauza căreia am fost dat afara din casă la 18 ani). De fapt pentru ea, tragedia asta a fost un bilet la loto câştigător, s-a folosit de banii de la guvern pentru alte scopuri decât cele pentru care erau destinați şi eu aş vrea să răspundă în fața legii pentru asta", scrie barmanul din Colectiv.

În finalul mesajului său, Alexandru solicită Agenţiei Naţionale de Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS) şi Ministerului Afacerilor Externe (MAE) să ia măsuri în cazul său, considerând că ceea ce a făcut mama sa este un abuz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un supravieţuitor din Colectiv îşi acuză mama că a dispărut cu banii din donaţii!