Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 18 ani, DROGAT şi FĂRĂ PERMIS, a condus pe CONTRASENS pe un bulevard aglomerat din Constanţa - VIDEO

Scene şocante, în această dimineaţă, în traficul din Constanţa! Un tânăr de 18 ani, drogat şi fără permis, a condus pe contrasens pe bulevard aglomerat.

Un tânăr de 18 ani, DROGAT şi FĂRĂ PERMIS, a condus pe CONTRASENS pe un bulevard aglomerat din Constanţa

Scene şocante, în această dimineaţă, în traficul din Constanţa! Un tânăr de 18 ani, drogat şi fără permis, a condus pe contrasens pe bulevard aglomerat.

Totul a început pe strada Nehoiului din Constanţa, acolo unde oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce au observat un tânăr drogat. Un echipaj medical al Ambulanţei s-a deplasat la faţa locului, însă tânărul a devenit agitat şi s-a urcat la volanul unui autoturism marca Audi şi a demarat în viteză.

Ulterior, tânărul de 18 ani, care nu are permis, a condus maşina haotic pe bulevardele din oraş şi a ajuns la ieşire din Constanţa spre Valu lui Traian, acolo unde a condus pe contrasens şi a fost la un pas de a provocat mai multe accidente.

Pe imaginile postate pe Facebook de alţi şoferi se poate observa cum tânărul conduce pe contrasens şi este evitat de ceilalţi participanţi la trafic, iar ulterior iese de pe şosea. Oamenii au oprit şi i-au acordat primul ajutor tânărului, după care au solicitat o altă ambulanţă.

Pe acelaşi subiect

De această dată, el a fost preluat de medici şi transportat la spital. Între timp, poliţiştii rutieri au deschis o anchetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 18 ani, DROGAT şi FĂRĂ PERMIS, a condus pe CONTRASENS pe un bulevard aglomerat din Constanţa - VIDEO