Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Salonta s-a urcat drogat la volan și a fost la un pas de tragedie. Oamenii care i-au sărit în ajutor au rămas șocați când l-au văzut

Un tânăr de 19 ani s-a urcat drogat la volan și a ajuns în canal, după ce a încercat să depăşească un TIR pe dreapta într-un sens giratoriu din Oradea.

Un tânăr de 19 ani s-a urcat drogat la volan și a ajuns în canal, după ce a încercat să depăşească un TIR pe dreapta într-un sens giratoriu din Oradea.

"În maşină erau trei tineri între 19 şi 25 ani. După ce am scos tinerii - stupoare şi indignare - cei trei viteji nu se puteau ţine pe picioare din cauza substanţelor consumate", a scris unul dintre martori pe pagina grupului de Facebook Info trafic Bihor, revoltat că şoferul drogat a pus în pericol nu doar propria viaţă, ci şi pr a celorlalţi participanţi la trafic.

"După ce au realizat conducătorii auto pe cine au ajutat, s-a instalat sentimentul de revoltă... Aceşti viteji au pus în pericol viaţa tuturor celor care participau la trafic", a mai scris orădeanul.

Şoferul a fost condus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Județean, unde testul rapid a indicat faptul că se află sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele tânărului din Salonta, care acum e cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Salonta s-a urcat drogat la volan și a fost la un pas de tragedie. Oamenii care i-au sărit în ajutor au rămas șocați când l-au văzut