Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tatăl din Arad care şi-a RUPT ÎN BĂTAIE fiul de 9 ani, cu o nuia, a vorbit. Cum justifică bărbatul violenţa extremă

Şi-a bătut copilul cu nuiaua, din cauză că nu a încuiat poarta cu cheia, iar acum a ajuns sub control judiciar pentru 30 de zile!

de Redactia Observator

la 03.10.2017 , 17:20

Şi-a bătut copilul cu nuiaua, din cauză că nu a încuiat poarta cu cheia, iar acum a ajuns sub control judiciar pentru 30 de zile! Asta după ce a ajuns în arestul poliţiei. Este vorba despre un tată din judeţul Arad, care şi-a umplut copilul de 9 ani de răni pe tot corpul. 

La numai 9 ani, David a trăit pe pielea lui una dintre cele mai aprige corecţii. O corecţie care i-a lăsat urme. "A venit copilaşul şi încerca să-mi spună ceva. A mers şi a scris pe un bileţel că tatăl lui David l-a bătut rău şi că-i curge sânge din faţă.", povesteşte un vecin.

Nu ar fi închis poarta, şi de aici ploaia de lovituri aplicată de tată, cu o nuia. "Zic, hai să vedem, mami, ce s-a întâmplat? Şi când mi-a arătat, am rămas... avea urme pe corp şi am zis că tati trebuie să plătească pentru asta, că nu putem să tolerăm lucrurile astea.", povesteşte mama copilului. 

Vezi și

Nu a tolerat, ba chiar, a doua zi s-a dus direct la poliţie să-şi denunţe soţul: "Nu-i normal şi mi-aş dori să nu se întâmple, niciodată la nimeni. E traumatizant. Şi pentru un copil, dar şi pentru mamă. Mai am un băiat, de 19 ani. Şi cu el cam la fel s-a purtat. Şi mi-a promis că nu mai face."

Doar că nu s-a ţinut de promisiune. Lucru pentru care, spune el, regretă: "O prostie omenească şi o greşeală pe care nu trebuia s-o fac. Nici eu nu pot să-mi dau seama... Regret. Îmi pare rău. Nişte greşeli minore. Nu merita aşa. Numai nu ştiu..."

Magistraţii au decis ca tatăl bătăuş să rămână sub control judiciar timp de 30 de zile, din cauză că şi-a bătut cu sălbăticie copilul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Tatăl din Arad care şi-a RUPT ÎN BĂTAIE fiul de 9 ani, cu o nuia, a vorbit. Cum justifică bărbatul violenţa extremă