Antena Meniu Search
x

Un transplant i-a unit, un transplant ii poate desparti! Iubirea a doi tineri din Pitesti depinde de inca o sansa la viata

O noua poveste de dragoste s-a nascut pe holurile unui spital! S-au cunoscut in timp ce asteptau cate un rinichi. S-au mutat impreuna si au construit o noua viata.

Vezi și

Tot impreuna au participat la o competitie a transplantatilor, de unde au plecat cu medalii de aur. Acum, viata ii incearca din nou. Rinichii primiti in urma cu opt ani trebuie inlocuiti. Si el, si ea, asteapta acum o noua minune.

Amandoi stiu ce ii asteapta in spatele usilor de la dializa. O lupta pentru viata. Acum, dusa in doi! Cand George trece prin chinul dializei, Madalina il tine de mana. Apoi, rolurile se inverseaza. In calea iubirii sta o boala necrutatoare. Insuficienta renala.

Boala au invins-o prima data acum opt ani. Amandoi au primit atunci cate un rinichi nou. Exact in anul in care s-au cunoscut.

“Eu tocmai facusem transplantul de rinichi, iar el urma in cateva zile sa primeasca un rinichi de la mama lui”, povesteste Madalina. Doar ca George nu avea nevoie doar de rinichi, ci si de curaj. I l-a dat Madalina. Tot un fel de transplant.

“Mi-a furat telefonul, n-am mai putut sa sun, sa vina sa ma ia din spital si a trebuit sa raman sa imi faca operatia”, povesteste, amuzat, George, despre cum l-a “convins” ea sa faca operatia. Atunci i-a furat insa si inima. De atunci, George si Madalina sunt nedespartiti.

Acum trei ani insa cosmarul s-a intors. Rinichii primiti prin transplant au cedat. Si ai lui, si ai ei. Sunt amandoi pe lista de asteptare, pentru rinichi, dar si pentru o minune. Dar pana vine minunea, vor o viata normala. Si lupta pentru ea. Calatoresc ca sa uite de dializa, de transplant, de timpul care trece impotriva lor.

Au participat si la concursuri internationale. Madalina a castigat aurul la minimaraton, iar George a urcat si el pe podium. Adevarata lupta e cea cu moartea insa.

La Madalina, singura varianta de transplant este tot o persoana in moarte cerebrala. Pentru George e si mai greu. Chiar daca s-ar gasi un donator, sunt mari sanse ca anticorpii sa-i respinga transplantul.

Au invins moartea. Acum, au iar nevoie de ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un transplant i-a unit, un transplant ii poate desparti! Iubirea a doi tineri din Pitesti depinde de inca o sansa la viata