Antena Meniu Search
x

Video Un urs surprins în timp ce alerga după două persoane, în Sinaia. Oamenii habar nu au avut ce se întâmpla în spatele lor

Situaţia urşilor care au început să coboare din păduri în oraşe a devenit de-a dreptul îngrijorătoare. Turiştii care vizitează Valea Prahovei nu mai au parte de relaxare, din cauza alertelor care anunţă prezenţa unui urs în zonă. Iar acest lucru se întâmplă extrem de des.

de Monica Palade

la 15.06.2021, 14:16

Vezi și

Recent, un urs care alerga pe scări după două persoane a fost surprins de o cameră de supraveghere, montată pe o clădire din Sinaia. Oamenii, care se plimbau, habar nu aveau ce pericol real se află în spatele lor.

Din fericire, animalul nu a atacat, iar cei doi nu s-au panicat pentru că nu au bănuit nimic. Din păcate, situaţia nu este unică.

Cu doar două zile înainte, un alt urs a fost surprins, tot la Sinaia, în timp ce respecta regulile de circulaţie. Animalul traversa strada regulamentar pe la trecerea de pietoni, forţându-i pe şoferi să îi acorde prioritate.

Pe acelaşi subiect

Urşii au dat năvală în oraşe

În urmă cu două săptmâni, un pui de urs a fost filmat, într-o curte din Sinaia, unde a dărâmat tomberoanele în căutare de hrană, animalul încercând ulterior să intre şi în curtea vecină.

Totoodată, acum câteva zile prezenţa urşilor a fost semnalată şi în apropiere de Castelul Peleş sau într-o benzinărie din Buşteni.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un urs surprins în timp ce alerga după două persoane, în Sinaia. Oamenii habar nu au avut ce se întâmpla în spatele lor