Antena Meniu Search
x

UPDATE! Atacati cu sabii si topoare la o petrecere de majorat din Capitala

De la bal au ajuns direct la spital. O petrecere de majorat s-a incheiat cu o bataie cu sabii. Distractia tinerilor a fost intrerupta de mai multi barbati care ar fi dat buzna inauntru. A urmat o bataie generala. Doi combatanti au ajuns la spital si 19 la politie

Vezi și

Totul a inceput cand un barbat in varsta de 50 de ani a intrat in restaurant. I s-a spus sa iasa, pentru ca locatia este inchiriata pentru aniversarea unui majorat. “El a zis ca de ce sa nu poata sa stea si el sa bea o bere si l-au luat si l-au batut. L-au batut foarte rau”, sustine Alberto Bita, nepotul presupusului agresor.

Varianta sarbatoritilor este alta. “Au venit cu sabii peste noi, faceam si noi un majorat. Au venit si au dat sabia peste masa”, au spus acestia.

Martora la scenele violente, tanara care isi aniversa majoratul, abia se mai tinea pe picioare. A fost o bataie generala, in care fiecare tabara si-ar fi chemat ajutoare. Scaunele zburau de la etaj, spun martorii. Se imparteau pumni si picioare. Barbatul de la care a pornit bataia ar fi scos o sabie.

Nici macar patronul localului nu a scapat de furia agresorilor. Camerele de supraveghere au surprins tot macelul. Cu ajutorul lor, politistii i-au identificat pe combatanti.

Unul dintre ei, barbatul care nu a fost primit la restaurant, a fost internat in spital. Un altul a primit ingrijiri medicale in fata localului. Restul a ajuns pe mana politiei. “19 persoane au fost conduse la sediul Sectiei 20 de Politie, unde in acest moment se continua cercetarile pentru a se stabili cu exactitate circumstantele”, a mentionar Alexandru Niculae, purtator de cuvant IGP.

Batausii sunt acuzati de ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere, loviri si alte violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Atacati cu sabii si topoare la o petrecere de majorat din Capitala