Antena Meniu Search
x

UPDATE! Aterizare de urgenta pe aeroportul din Timisoara

Momente dramatice pentru o fetita de 10 luni, la bordul unui avion care plecase de la Bucuresti spre Pisa. Pilotul a cerut aterizarea de urgenta la Timisoara dupa ce fetei i s-a facut rau

Vezi și

Cursa Bucuresti - Pisa a plecat din Bucuresti la ora 13. Avea 140 de pasageri la bord. La scurt timp de la decolare, echipajul a solicitat Turnului de control din Timisoara aterizarea de urgenta.

Desi stia de problemele de sanatate ale fetitei, mama a decis sa urce cu ea in avion, si sa mearga spre Italia. Din nefericire, insa, bebelusului de 10 luni i s-a facut rau. Iar aeronava a trebuit sa aterizeze la Timisoara.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanta, care astepta pe pista, a transportat copilul la Spital.

Nu demult, micuta fusese internata la Marie Curie, in Capitala. Medicii i-au dat un diagnostic cumplit - insuficienta respiratorie acuta si malformatie cardiaca. Disperata, mama si-a urcat copilul in avion si a plecat cu el in Italia, pentru operatie. “Actualmente, sugarul este echilibrat de colegii mei din Urgente si o sa fie evaluat de un specialist cardiolog pentru a vedea daca necesita internarea in spital sau isi poate continua drumul sub o alta forma”, a declarat Mihai Gafencu, purtatorul de cuvant al Spitalului “Louis Turcanu”.

Starea micutei este grava, dar stabila. Medicii din Timisoara o vor tine sub supraveghere zilele urmatoare si iau in calcul o interventie chirurgicala.

Zborul spre Pisa a fost reluat, cu o intarziere de 75 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Aterizare de urgenta pe aeroportul din Timisoara