Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Update / Bucuresti: Ciocnire violenta intre doua tramvaie. Sase oameni au fost raniti

Noua oameni au fost raniti in aceasta dimineata, in Capitala, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit in zona Perla. Se pare ca vatmanul uneia dintre garnituri nu a mai putut frana la timp si a intrat in celalalt tramvai care era in statie

de Redactia Observator

la 02.08.2013 , 14:16

La ora 6:10, in intersectia Stefan cel Mare cu Calea Dorobantilor, un tramvai al liniei 46 a lovit din spate un altul al liniei 1, care era in statie. Muncitorii de la RATB spun ca vatmanul nu a mai reusit sa franeze la timp, deoarece l-a impiedicat bitumul. “A turnat o firma acest mastic. Nu se poate curata, e lipicios, acest nisip ajuta sa aiba aderenta”, a spus un reprezentant al RATB.

Varianta este confirmata si de Politia Rutiera. “Se pare ca sina era acoperita cu un start de bitum care a fost depus in cursul noptii. Nu excludem nici o eroarea umana”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Bucuresti.

Cele doua tramvaie erau pline. Oamenii, care mergeau la munca, s-au speriat foarte rau. “A fost un impact puternic. Se vede dupa cabina vatmanului, ce sa mai!? N-ati vazut in ce hal era cabina? Daca el venea cu o viteza usoara, probabil nu se producea impactul atat de puternic”, a zis o calatoare.

Vezi și

Cinci calatori au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alti doi la Elias. Altii au primit ingrijiri la fata locului si au refuzat sa fie dusi la spital. Circulatia tramvaielor dinspre si spre Piata Victoriei a fost blocata pentru aproximativ doua ore.

RATB si Politia Rutiera au facut verificari la locul accidentului. Vinovatii ar putea fi trasi la raspundere pentru vatamare corporala din culpa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Update / Bucuresti: Ciocnire violenta intre doua tramvaie. Sase oameni au fost raniti